Spring naar bijdragen

Mini Jeeper

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Mini Jeeper geplaatst

  1. :yes:bedankt allemaal leuk om telezen bij thuiskomst:bye1: ben blij dat ik weer op forum kan met hulp van ''OME..ottto'':P groetjes chevy entot in petten
  2. Mini Jeeper

    Fotoalbum

    Hey Hans, ff doorwerken hé smoelenfoto van familie Ramon2 is ook onderweg.... Komt alleen nog een aparte foto voor de YJ tzt. Oh, sorry, heb per abuis onder Chevy z´n naam gereageerd. Macht der gewoonte zeg maar... En het kereltje weet nog niet uit te loggen.
  3. Mini Jeeper

    Even Voorstellen..

    danke je van dat spel ik zal ramon2 oover dat kinder hoekje vragen ,lijk me leuk ook jou kleine jeepertje te leren kennen..doei:bye1:
  4. Mini Jeeper

    Filmpjes topic

    wat heeeeeeeeeftig.
  5. Mini Jeeper

    Even Voorstellen..

    Hoi Hans!! Ja, maar dat duurt nog zo lang en ik wil wel eens met jou een stukje meerijden? Vind dat jij wel een hele stoere Jeep hebt! En vond het gezellig dat je bij ons langs kwam. Oh, en ik vind ramon zijn haar eigenlijk nog veeeel cooler dan jou jeep hoor Nou doei he!
  6. Mini Jeeper

    Even Voorstellen..

    Hallo, Ik ben Chevy en ik ben 8 jaar oud. Ik ben binnenkort ook jarig, 12 september. Ik ben natuurlijk nog veeeeeels te jong voor auto rijden, maar met een Jeep mag het soms. De vriend van mijn moeder is Ramon2. Bij hem mag ik wel eens op schoot mee rijden. En soms ga ik ook mee met terrein rijden en ben zelfs in Ballenstedt geweest. Ik vind het jeepen allemaal erg tof. Nou zit Ramon2 bijna elke dag op het forum en daarover klaagde ik tegen Hans The Kick. Toen zei hij dat ik dan maar eens zelf eens op het forum moest komen. Samen met mijn zusje (Chevelle) hebben wij ook al wat vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Otto (OGDAK) is hun vader. Dus hierbij de groetjes aan Dennis en voor mijn zusje de groetjes aan Anouk en Kristel. Nou doooooooooeeeeei!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...