Spring naar bijdragen

Hendrik

Forum member
  • Aantal bijdragen

    96
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Hendrik geplaatst

  1. Frans, Heeft achtjes rijden zin bij deze wj's om te checken? Gr. Henk.
  2. Je hebt het sinds je pomp vervangen is, dus heeeeel misschien ligt je multiriem niet goed! ( zie Ruud). Heb dit ook gehad!! Suk6 hoor.
  3. 8-jes rijden heeft toch geen zin met een WJ ?
  4. 325 euro, had het adres van marktplaats, ze hebben ook een filiaal in Katwijk, misschien dichterbij, daar is het
  5. Heb pas een airco comressor laten vervangen bij aircoservice twente, de moeite van de rit naar Enschede zeker waard, ook de euri's waren netjes.
  6. Maaaarrrrreeee, geen diff en gerotor problemen, ook niet bij af en toe licht terrein werk?
  7. Klinkt leuk van die geroter, gaat dat lang mee, aandachtspuntje misschien ? difs waren voorheen ook gevoelig!
  8. Ja, dat is zo , de zj is niet zo stil binnen. Is die visco problematiek nou ook verbeterd? De ZJ ging nog al eens bonkend door de ( bocht). Maar misschien zat er bij mij een niet passend assen stelletje onder, want de voorste aandrijfas drie per jaar vervangen is ook wel wat veel!!
  9. Wat zijn nou eigenlijk de technische verbeteringen van een WJ ten opzichte van een ZJ? Een tijd met een ZJ gereden, fijne auto, Ben aan het kijken voor een WJ, wat zijn de verbeteringen, of valt er niks te verbeteren? Ben benieuwd!
  10. weet je zeker dat je nieuwe achteras dezelfde vertanding( overbrengingsverhouding) heeft als de oude? Zo niet gaat het wringen en kost het je ieder keer een visco of een aandrijf as! Suc6, Henk.
  11. Ik stel ze 1 tandje lager, nog nooit problemen gehad, ook niet bij de douane! Gr. Henk
  12. Hoi allemaal! De voorste aandrijfas van de ZJ had het vorig jaar begeven,( homokineet kwam er uit) een poosje alleen met de achteraandrijving gereden, maar nu wilde ik toch wel weer 4x4 rijden een poosje, dus op zoek naar een geschikte gebruikte. Dat was niet zo simpel bleek!!! Had hier en daar gekeken, allemaal tekort! Zelfs een bij Goris ( Dutch) in Engeland besteld en op laten sturen, helaas, ook te kort!! Goris loste dit keurig op door de as terug te nemen in lekkerkerk en de aankoopsom terug te betalen! Er zijn ook nog leuke adressen!! Wel jammer dat tie niet paste! maar toch! Eindelijk een gevonden in Veldhoven! Mooie prijs, bijna nieuw............en.......hij Past!!!!!!!!!!!!!!!! Ed bedankt voor de hulp! Ikke weer blij! Groeten, Henk:bye1:!
  13. Schakelaartje van jeep-parts valkenburg binnen gehad met 2 dagen, zit er weer in alles werkt weer naar behoren! Topic mag dicht!
  14. Nog maar eens een update, alles is binnen en gemonteerd, en het werkt! Er zat erg veel vuil in het systeem, dat kwam er met spoelen gelukkig uit, ik hoop alles! Nu weer lekker koud, alleen een lagedruk beveiligingsschakelaar defect, heb ik een nieuwe voor besteld bij luc in valkenburg, als die binnen is even vervangen, hoeft het sys. niet voor leeg. So far so good! Gr.Henk.
  15. Dat is bij de ZJ natuurlijk niet, die is permanent 4x4, geen vrijloopnaven ook, dus idd je visco kan er dan aan gaan! Mag wel iets in zitten maar niet te veel! PS. 2.3 bar volgens boekje!
  16. Even een update: de FOT gevonden, zit in de lagedrukleiding en is alleen als geheel te vervangen, zat vol met bagger, slijpsel enzo. Aircoboer heeft een nieuwe besteld, als het binnen is het systeem spoelen, leiding monteren en afvullen, dan moet het goed zijn! Tips blijven welkom hoor! Gr.Henk.
  17. Hallo allemaal, de airco van de '98 GC viel uit na een vacumeerbeurt en vullen natuurlijk, na vervangen aircopomp, de aico boer heeft de Filter/ droger vervangen, maar doet het nog steeds niet! In het manual gezocht en een "Fixed Orfice Tube" gezien, maar kan deze in de GC niet vinden!? Als deze dicht zit moet ik deze vervangen, zou best eens kunnen met 180K! Iemand misschien tips?
  18. Hoi, Rodapro, heb je een plaatje van de dakdrager voor mij? Gr.Henk.
  19. Bedankt, per mail was het duidelijkst hoor! Ben er weer blij mee! Gr.Henk.
  20. Helaas, te klein, Kun je ze sturen naar h.mol58@chello.nl ?? Dan zijn ze misschien groter! Gr. Henk.
  21. Hoi Chris, Ik kan niets vinden over de mini-zekeringetjes in de box naast de accu! was er 1 , een blauwtje doorgebrand, maar alles deed, en doet het nog gewoon denk ik, maar dat getwijfel wil ik vanaf, als ik hier een lijstje van heb. Staat wel in het owners, maar deze zekeringen vind ik hier niet in terug!? Gr. Henk.
  22. Hoi allemaal! Wie heeft voor mij een simpele verklaring van alle zekering kasten in een '98-r GC. Handboek is te uitgebreid,had gisteren een airco storing, kwam er per ongeluk achter wat het was! In de binnenkant staat ook veel maar niet alles! Als je weet welke zekeringen waarvoor zijn, zoekt het makkelijker toch! Ik wacht het af! Groeten , Henk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...