Spring naar bijdragen

timmay

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door timmay geplaatst

  1. als je je massastroom aanzet moet je bobine na 5 min warm worden, zo niet heb je een grote kans dat ie kapot is... ik was door water gereden en aldie luchtkleppen enz enz niet dicht gezet, water in mn stroomverdeler, carb, benzinetank... OVERAL!!!! nieuwe bobine alles leeg laten en schoongemaakt... hoppa starten lopen:whistle: happy happy joy joy...
  2. misschien vocht in je vlotterkamer van je carb... mijn rubber van de tankdop naar benzine was lek en was vocht naar binnen gekomen, k heb de benzineleiding doorgespoten(hoge druk) vlotterkamer + de rest schoongemaakt en mn bezinetank afgetapt en alles erin schoongemaakt. Loopt nu weer als een stinkend rokend zonnetje:B nu de rest nog afstellen:whistle:
  3. op de derde foto is dat je remvloeistof??? echt netjes gedaan, remvloeistof is niet grappig bij een nekaf:frusty: hoe heb je dat gedaan??
  4. misschien oxidatie op de contacten, stekkertjes, of doormeten die hap dan weet of er in iedergeval stroom is;)
  5. timmay

    bobine voor nekaf

    Hoi, ik ben op zoek een bobine voor de nekaf, wie heeft er eentje, of weet er eentje voor me??? ik ben te bereiken op 0616108876 of 063031042.
  6. Hoi, ik ben op zoek naar een bobine voor de nekaf, wie heeft er nog eentje liggen of weet er een te liggen? ik ben te bereiken op: 0616108876 of 0630310422
×
×
  • Nieuwe aanmaken...