Spring naar bijdragen

erikd_o

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over erikd_o

  • Verjaardag 13/02/1959

erikd_o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. erikd_o

    Huisdieren

    Wij hadden vanochtend onze honden (2 deerhound, 1 GBGV, 1 Fila) meegenomen naar de 4x4Wolvega, en ze hadden veel bekijks.
  2. Op eBay zo'n adapterset gevonden, voor ca. USD 20 heb je de set in huis. Zoek naar Jeep radio dash kit. Voorbeeld item nummer 270368305535.
  3. update: De dealer heeft (onder garantie) de sensor vervangen. Geen probleem meer gehad.
  4. Afgelopen week had ik op Terschelling (strandrijden!) hetzelfde verschijnsel als hieronder geciteerd, nadat ik voor het eerst de 4LO had gebruikt. Na twee dagen was het spontaan verholpen. Om er zeker van te zijn dat de stand van de hendel bepalend was voor 2WD of 4WD en niet het lampje heb ik de auto op gladde bodem laten slippen. Dat gaf als resultaat dat we het lampje konden negeren. Na 2 dagen gaf het lampje weer spontaan de juiste stand aan... Cherokee 2003 2.5 CRD commandtrack.
  5. erikd_o

    Huisdieren

    4 honden (2 deerhounds, 1 fila brasileiro, 1 ruwhaar teckel) 2 katten (Maine Coon)
  6. Bedankt voor alle reacties. We zullen dus gewoon doen wat er in het boekje staat.
  7. erikd_o

    Jeepvlag

    Omgerekend € 9,39 inclusief verzending naar NL, hier op eBay.
  8. In de gebruiksinformatie van onze Jeep Cherokee 2.5 CRD staat dat je na het starten van de dieselmotor deze eerst een tijdje stationair moet laten draaien, al naar gelang de buitentemperatuur. 7 seconden bij 25 C, tot 17 seconden bij -25 C. Dit zou zijn om de motor op te warmen. Voor de benzinevariant staat dit er niet. Ik had nu juist begrepen dat je beter rustig weg kon rijden, omdat bij stationair draaien een koude motor niet genoeg smering krijgt. Om die reden zou het ook onverstandig zijn om eerst de motor te starten en dan de ruiten ijsvrij te maken. Afgezien van het feit dat je je eigen uitlaatgassen staat in te ademen ... Weet iemand hoe dit zit?
  9. Op www.jeep.nl staat een link om ze te bestellen, kost wel € 30. Op de bestelsite is het part nummer 81-426-02192.
  10. erikd_o

    Even Voorstellen..

    Ik zal me even voorstellen. Sinds 19 december 2008 hebben wij onze eerste Jeep. Het is een zwarte Cherokee 2.5 CRD Highroof, grijs kenteken, uit 2003. Hoe dat zo gekomen is? Mijn vriendin is al jaren gek van dit soort stoere auto's en dan met name van Jeep. Lange tijd dachten we dat dit nooit binnen ons bereik zou liggen, maar nu kwam deze buitenkans voorbij. Hiervoor hadden we een VW Caddy, ook grijs kenteken. Helaas levert dat grijs kenteken ons als niet zakelijk gebruiker geen voordeel meer op, behalve dan dat de aanschafprijs van een auto van voor 2005 wat lager ligt. Maar de vlakke laadvloer is voor ons wel ideaal voor het vervoer van onze vier honden van en naar het bos. Verder wordt de Jeep voornamelijk gebruikt voor het woon-werkverkeer van mijn vriendin. Onze vakanties gaan altijd naar Terschelling, auto mee. Van 1 oktober tot 1 april kun je met een ontheffing op Terschelling op het strand rijden. Natuurlijk hebben we direct zo'n ontheffing voor de Jeep aangevraagd en een extra vakantieweekje geboekt in maart.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...