Spring naar bijdragen

subapresa

Forum member
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over subapresa

  • Verjaardag 30/06/1966

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2004

subapresa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Slotje. Ingeruild voor een Mitsubishi evo VI.
  2. Bij deze bied ik mijn zeer mooie zwarte kj 3,7L limited edition aan. BJ 2004 Km stand op dit moment 77000 Schuif dak,trekhaak,zwart leren bekleding enz. Mooie zwarte alu velgen,chrome grill ,dakrailing,rvs reseve wiel cover. Heb er ook nog een 2"verhogingsset van daystar bij,nooit gebruikt. In perfecte staat. Dealer onderhouden. Reden van verkoop is,dat snellere auto,s me toch meer voldoenig geven. Al rij ik met het grootste plezier in deze auto. Tel 06282539 Vraagprijs €16.225,-
  3. Eerst sneeuw,nu een ijsbaan op provinciale wegen. Heb net 3.5 uur over een stukje gedaan waar ik op de heenweg 20 minuten deed. En dat met de 4wd aan op parttime. In full time drifte ik nog alle kanten op. Er lag zeker 5cm ijs op het wegdek. Zelfs het kleinste hobbeltje in de weg,daar kwam geen vrachtwagen tegen op. Ze stonden her en der dwars over de weg,een stadsbus ergens van de weg over het fietspad heen. Ben blij dat ik thuis ben.
  4. ik heb 2 sensors in mijn bumper,en 2 in mijn reservewiel houder.
  5. Daystar is een goede low budget lift,zoals ze het noemen an de andere kant van de oceaan. Koop het in europa,en het is een high budget lift. Op het lost kj forum,allemaal goede bevindingen. Over Rock Krawler zijn de meningen verdeeld,het grote deel rijd daar met de 2,5"frankenlift.
  6. Ik wil een frankenlift,met de ome hd veren en rancho dempers. En andere upper control A arms. Op de voorzijde nog een clevis lift,en achter een extra top isolater. Deze geven zeker een verhoging van 3" De punt in de wielkast kun je ook verwarmen met een verfstripper.en zo vervormen dat deze verdwijnt. Heb ook aan bfgoodrich mud-terrain t-a km2 gedacht. Rij zelf niet veel kilometers,en ben een rustige rijder. Maar als eerste zorgen voor de complete liftkit.
  7. Bedankt voor de nieuwe informatie. Weer een paar leerzame pagina's erbij. Het is dus de 3.73 gear ratio. Nog een vraagje,mischien niet het juiste topic,maar weten jullie mischien ook waar je onderdelen per container kan laten importeren. Kan niks op internet vinden. . Na mijn verhoging wil ik met Goodyear MT/R's LT245/75/16 gaan rijden. Alleen zonder de witte letters. Hou jullie op de hoogte.
  8. 12" lift 5" lift,na het monteren van een 2,5" frankenlift en clevis lift.
  9. Dit gaat alleen bij benzine modelen,bij de diesels is de voorste aandrijfas aan de bestuurders kant korter dan bij de benzine modelen. martin
  10. Wat de assen betreft,zou ik het niet weten. Heb er ook nog weinig over gelezen. Rij sinds een paar maanden in een KJ,dan wel een 3.7L Op dit forum vind je niet zo veel over de KJ. Wel op deze forums. http://www.lostkjs.com/forum/phpBB2/ http://www.jeepkj.com/forum/index.php Mijn gevoel zegt,niet als een volwassen off road jeep gezien hier. Terwijl op de amerikaanse site's ,ze toch wel aardig op mee kunnen komen... Ben nu zelf ook bezig om mijn kj off road waardig te maken. Over de rij eigenschapen,kan ik zegen SUPER.
  11. subapresa

    leuk leesvoer.

    http://www.myvirtualpaper.com/doc/JP-Freek/JPF-MVP_opt/2008121201/
  12. subapresa

    Invoerrechten

    Ben bezig om een liftkit voor mijn kj in te voeren. Gaat om een 2.5" frankenlift type 1 , kost in de us 851 USD (664 euro) En nog wat speciale dingen , A armen-teraflex bumpstops. In nederland is deze set niet te krijgen,alleen een OME lift 2" a €1200 ex btw. (old men emu) (zelfde set in de US $801 = €624 ) Dus ben met verschillende export bedrijven aan het kijken ,wat het goedkoopst is. In iedergeval niet met UPS En wat ik ook gelezen heb,dat je het moet laten versturen als exemple. Hou jullie op de hoogte.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...