Spring naar bijdragen

Crawler

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2002

Crawler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik gebruik ook een cassette adaptor, cassette in cassettedek met kabeltje eruit, plug je in je ipod(phone) of zoals ik in m'n nokia Xpressmusic, navigeren en muziek beluisteren over mijn radio en zelfs telefoneren. Hoe moeilijk kan je het jezelf maken:).
  2. Na olieverversing automaat met filter vv terug vullen met 5liter (volgens manual), daarna warmdraaien en peilen.(Alle versnellingen doorlopen met shifter).
  3. Thermostaat bij mercedes dealer 10€ goedkoper dan bij chrysler/jeep. Is dezelfde als in een vito 112cdi bj(99-03)Nr 611 200 02 15
  4. Mijne 4runner En m'n Jeep Het helpt een beetje als je enkel binnelucht selecteert, dan word hij warmer heb ik de indruk.
  5. Bij mij is de meterstand identiek,en de wagen bijna ook 2002 laredo 2.7CRD en ik heb ook de indruk dat de verwarming niet zo heet word als bij mijn vorige wagens. Er zit bij een 2.7 crd ook een extra pomp op om de binnenverwarming te voeden staat links bovenaan dacht ik als je voor de wagen staat met de kap open. Word mee aangedreven door de multiriem. Btw ik heb ook met een 3.0 V6 gereden 4runner. Zalig machien alleen dure koppen, kon ni goed tegen LPG.
  6. Mss deze ook intressant voor 90€ incl remblokken. http://cgi.benl.ebay.be/SET-FRONT-BRAKE-DISCS-PADS-JEEP-GRAND-CHEROKEE-2002-04_W0QQitemZ330377924298QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item4cec0f0eca
  7. Bij mij zitten er ook dezelfde foutcodes in, niets erg, die eerste heeft met de abs te maken. Dacht als hij 40 keer na starten de fout niet meer heeft dan gaat die er vanzelf uit (ben niet zeker). Na een tijdje ging bij mij de ABS lamp branden en zat ik met een kapotte ABS sensor. Heb hem toen bij de dealer laten uitlezen om te weten te komen dewelke. Koste me niets. 2min werk. Had mij der eerst rot achter gezocht. Maar als er bij jouw niets meer gaat branden zou ik er mij niet aan storen, of de storing moest terug komen samen met het branden van controlelampje. Succes.
  8. Zal vermoedelijk een dichting in de pomp zijn die aangetast is, heb ze bij mij vv, te verkrijgen losse dichtingen bij mercedes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...