Spring naar bijdragen

paulkerkhof

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over paulkerkhof

  • Verjaardag 26/06/1967

paulkerkhof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb een GC met infinity gold geluidsinstallatie. Nu wil ik graag wat MP3 tjes afspelen maar dat die kan hij niet lezen. De wisselaar leest ook geen rewritables Is er een manier om ervoor te zorgen dat ik wel MP3 tjes kan afspelen? Een of andere koppeling middels een USB stick of zoiets?
  2. Ik voel daar geen speling op en ze ogen ook nog niet verkeerd
  3. Hebben we ook vervangen. Ik ga nu ook de kleine rubbers op het uiteinde vervangen.Subframe rubbers zijn ook vervangen. Ik zie niets aan de rubbers maar voel een heel klein beetje speling (minder dan 1 mm) Ik zie wel dat er geen originele schokdempers onder zitten.(gele????)
  4. De motor van mijn GC uit 2001 (4.7)geeft alleen als hij koud is een zacht tikkend geluid als je hem start. Na enkele minuten verdwijnt het. Als de motor warm is doet hij dat niet. Zouden dat de hydraulische klepstoters kunnen zijn?Heeft dat wellicht te maken met het type olie? Misschien de nokkenas ketting? Ik weet niet of het kwaad kan? Weet iemand daar meer van?
  5. Mijn grand cherokee (4.7) rammelt bij de achteras als ik over een hobbelige straat rij. De rubbers van het subframe boven de achteras zijn vervangen want die waren helemaal uitgeslagen. Wegligging is beter geworden maar hij blijft nog steeds rammelen. Weet iemand in welke hoek ik het moet zoeken?
  6. Als je een tomtometje hebt kun je alle LPG stations downloaden en het is inderdaad duurder dan in Nederland. Gr. pk
  7. Bedankt voor de tip. Ik heb mijn speaker gelijmd zoals je verteld en hij klinkt weer toppie. Zijn we weer helemaal in onze nopjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...