Spring naar bijdragen

michel1975

Forum member
  • Aantal bijdragen

    79
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

michel1975's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Verkocht. mag gesloten worden
  2. Heb vanaf deze week het volgende probleem de blower werkt niet meer. Hij blaast nog heel zachtjes warme lucht. Heb de zekeringen al nagelopen en dat gaf geen oplossing. Weet iemand of je makkelijk het hele paneel kan vervangen heb zo'n vermoeden dat het aan het paneel ligt. Of waar het verder nog aan kan liggen. Grtz Michel
  3. Een vriend van me heeft hem en ik sluit me idd hier bij aan. Kan hem ook wel waarderen en als ik hem straks kan kiezen in de lease ga ik me er ook aan wagen.
  4. Staat deze nog te koop en zo ja heb je er foto's van heb evt. interesse. Ps wat is de wegenbelasting per maand met G3?
  5. Heb je ook airco?? Kan zijn dat de pully van de airco draait maar dat de binnenring langs dat plaatje ervoor draait. Als dat het is niets ernstigs hoogstens erg storend. Als het in het blok is zou je het altijd moeten horen volgens mij.
  6. In dat geval zou ik de kachelkraan ook preventief vervangen en de andere dikke slang, grote kans dat die net zo rot als die andere is.
  7. Ik wordt er nu echt helemaal gek van, als ik bij het stoplicht sta dan kijken mensen om of dat blok in de soep draait. De pully draait. Daarin zit een ring en die draait langzamer dan de pully, en die ring loopt steeds tegen het plaatje aan waardoor je dat geratel krijgt. Kan ik dat plaatje tesamen met die ring fixeren zodat ik van dat geratel af kom??? En zo ja hoe doe ik dat. Alvast bedankt, michel
  8. Let even op of je kachelkraan nog goed is, deze wil nog weleens afbreken na verloop van tijd. Dat mijn slang scheurde heb ik hem een stukje ingekort en toen brak de kachelkraan af. En niet omdat er zoveel druk op zat want hij was helemaal vergaan. Dus als je het goed doet zou ik die ook meteen vervangen als dat nog niet gebeurd is. Anders sta je straks weer, en is zonde voor die 15 euro aan koelvloeistof;)
  9. Maar nu willen we de link naar het filmpje wel even hebben natuurlijk;)
  10. Vaak komen dit soort klachten door het benzinefilter. Vaak als auto's lang stil gestaan hebben of een keer de tank bijna leeg gereden is dan word er vuil opgezogen en verstopt ie. Zodra de auto weer uit is zakt het vuil weer weg en als je hem start zuigt ie het vanzelf weer aan. Vandaar dat ie het eerst een paar kilometer gewoon doet.
  11. Er zit sowieso een ander uitlaatsysteem onder de Performance volgens mij daar zou een deel ven het vermogensverschil wel door kunnen worden verklaard. Motorisch is er niets aan veranderd.
  12. Ik meen te hebben gehoord dat de Performance wel degelijk iets meer vermogen heeft. Ik dacht rond de 212 pk. Dit komt mede door het andere uitlaatsysteem dat de performance heeft. Maar kan het mis hebben. Probeer het anders eens bij de dealers die zullen toch wel iets weten.
  13. Kan dit spul aanraden.http://www.forte-nwe.com/NL/motor_MF.html Dit erin en dan even blok 10 min uten laten draaien en de olie eruit laten lopen. Is net ff wat vriendelijker dan 3 liter diesel in je blok gooien en hem een paar keer rond laten gaan(met startmotor uiteraard en zonder vonk<_<)
  14. Voor de dorpels moet je evn in dit topic kijken. http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=5780
×
×
  • Nieuwe aanmaken...