Spring naar bijdragen

chero25

Forum member
 • Aantal bijdragen

  331
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over chero25

 • Verjaardag August 13

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lisse

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2000

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. Ik zou even bij de dealer langs gaan. Renegade bezitters zal je hier niet veel vinden :-)
 2. chero25

  Kennismaking nieuw lid

  Goed te lezen dat Karel Oto goed werk geleverd heeft. Mijn XJ is aan zeer groot onderhoud toe en eigenlijk twijfel ik een beetje of ik dat daar laat uitvoeren.
 3. chero25

  afslaan na een paar seconden, achterklep?

  Lijkt mij niet normaal. Ik vervoer wel eens wat met de klep open en dan slaat de motor echt niet af. Of is het een aftermarket startonderbreking/alarm?
 4. Echt? In heb mijn Patriot eind 2016, vlak voor de APK verkocht. Kreeg er vanwege dat brandende lampje bijna niks voor.
 5. chero25

  Jeep Grand Cherokee gezocht voor opnames Flikken Maastricht

  Is wel leuk hoor. Ik heb mijn Jeep Cherokee in 2012 uitgeleend voor opname van een aflevering van Moordvrouw. Was een hele leuke dag. Aanrader dus! Was toen trouwens dezelfde contactpersoon als nu.
 6. chero25

  Jeep TJ 2002 aanschaffen

  Ziet eruit als een US import. Dan zijn het dus miles. € 12.000 voor een 2.5L TJ is flink aan de prijs. Maar tegenwoordig is het meer wat de gek er voor geeft.
 7. chero25

  Vergelijkingstest Jeep XJ Landrover Freelander

  Zeker leuk! Heb ze beide gehad. De LR was in de praktijk de veel slechtere auto. De V6 was zeer storingsgevoelig en ook de rest van de auto was niet best. Nu 17 jaar later is de Jeep natuurlijk de absolute overwinnaar van deze test.
 8. chero25

  2.5L geen klepdekselpakking?

  Dit vond ik in de factory repair manual. Kennelijk moet je de hele klepdeksel vervangen. NOTE: The original dark grey gasket material should NOT be removed. If sections of the gasket material are missing or are compressed, replace the engine cylinder head cover. However, sections with minor damage such as small cracks, cuts or chips may be repaired with a hand held applicator. The new material must be smoothed over to maintain gasket height. Allow the gasket material to cure prior to engine cylinder head cover installation.
 9. Mijn benzine XJ 2.5L (2000) lekt olie langs de klepdeksel. In mijn zoektocht naar een nieuwe pakking doe ik een vreemde ontdekking. Volgens de officiële parts fiche van de 2000 XJ heeft de 2.5L helemaal geen klepdekselpakking. Zou dat kunnen kloppen? Hoe krijg je dan een lekkage verholpen? Gewoon toch een pakking er tussen van een ouder bouwjaar?
 10. Bij Savali (Fiat/Alfa/Jeep dealer) kan je voor 480 euro die 140pk laten tunen naar 170pk. Dat lijkt mij meer dan voldoende.
 11. chero25

  Mooie TJ, maar...

  Met originele Rugged Ridge vloermatten
 12. chero25

  Mijn 3e XJ

  Na ruim een jaar zoeken heb ik sinds kort weer een XJ. Dit keer een zwarte 2000 2.5i Sport. Import uit Zwitserland. Af fabriek van heel veel extra's voorzien. Normaal is een 2.5i zeer karig uitgerust, deze heeft alles wat een 4.0 Classic ook heeft. Echt bijzonder is de lichte alcantara bekleding. Die heb ik nog niet eerder gezien. Zelfs de portieren zijn er mee bekleed. De XJ heeft betrekkelijk weinig gelopen (138.500km) en is structureel gezond. Er zit natuurlijk wel wat werk aan, de auto heeft lang stilgestaan. Hopelijk lukt het mij deze wat langer te houden :-) Willem 20180331_154156.pdf
 13. chero25

  Cherokee XJ

  Kan op slot, ik ben voorzien.
 14. chero25

  Cherokee XJ

  Na een jaartje zoeken naar een speld in een hooiberg (een goede XJ voor weinig), nog steeds niets gevonden. Heel wat XJ's bekeken. De een was nog slechter dan de ander. Er zullen best goede zijn maar die passen niet in mijn budget. Bijna had ik beet. Een oudere heer bood zijn nieuw gekochte 1999 4.0L aan voor een zeer schappelijke prijs. De dag voor de bezichtiging (en zekere aankoop), belde hij mij op dat een vriend de XJ had gekocht voor een hogere prijs. Die vriend wist ongetwijfeld dat hij een koopje had :-( Kortom we zoeken door.
 15. chero25

  Velgmaat Jeep Compass

  17" ? Dan zou het moeten passen.
×