Spring naar bijdragen

Downsouth

Forum member
  • Aantal bijdragen

    94
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Downsouth

  • Verjaardag 19/03/1975

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Downsouth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, wilde ff laten weten dat ik cherokee die ik op het oog had gekocht heb. En de de 5e versnelling is niet meer dan een soort van overdrive geworden met 0 vermogen. 3.73 staat dus op mijn verlanglijstje. Voor rest tevreden over mijn jeepke. Op moment aan het vechten tegen roest ( kokers en plaatwerk achter de achterwielen)ivm met keuring. Heb smaak weer te pakken en het jeepvirus is back! Komende projectjes volgen.
  2. Hallo sickboy, Ik zou niet voor 4.10 gaan omdat ik Max 31ers zal plaatsen. Ik zou zoals ik al schreef voor 3.73 gaan ivm verhouding weg/terreingedrag.Ik hoop op een reactie van iemand met handgeschakelde 4.0 ho xj en 31ers met 3.07 overbrenging.De xj jamboree 4 liter is handgeschakeld volgens mij.
  3. Heb wranger 4.2 l gehad en die had met 33ers ook geen 5 meer met 3.55, daar toen 4.10 in gezet.De Xj die ik heb gehad, had met 32ers 3.73 en dat was super! Weet dat wranglers met 3.55 en 31ers nog prima gaan, maar met 3.07 heb ik geen ervaring jammer genoeg. Waarschijnlijk kan ik binnenkort na testrit met de xj die ik op het oog heb meer vertellen. Anders goede reden om er later een keer 3.73 in te zetten. Bedankt Boris voor reactie.
  4. Hallo allemaal, Tijdje geleden dat ik iets gepost heb. Ben weer op zoek naar xj. Ben er nog niet uit welk jaar. Nu heb ik een vraag. In principe maakt het mij niet uit of de xj hand of automaat is. Ben er echter achter gekomen dat standaard hand 3.07 overbrenging heeft en automaat 3.55. Stel ik wil 31ers er onder gaan leggen. Merk ik dat dan veel bij hand geschakelde xj. Ik snap dat 3.55 beter is maar ik ben niet van plan heftig terrein te gaan rijden. Maar is het verschil erg groot en ben ik bv mijn 5de versnelling kwijt? Wat zijn jullie ervaringen?
  5. Yo heb het gesnapt en idd had ik zelf kunne bedenken, vandaag onder jeepke gekropen en idd probleem zit bijn 100% zeker in connector. Ga hem ertussen uit halen en alles appart solderen, ben niet zo fan van stekkers onder auto. Bedankt voor de voorzet! groetsjes:bye1:
  6. ok ga ik daar eens beginnen te zoeken. Vandaag gestart en alles leek ok, motor liep als zonnetje maar bezinemeter deed weer raar, eerst normaal dan naar 0 en weer terug naar normaal en later weer naar 0. Did duid idd op slecht contact. Ik vind het alleen zo raar dat hij vrijdag zo inhield in combinatie met raar doen van bezinemeter. is hier een link te leggen of stom toeval?
  7. Hey Fred, zal eens kijken dalijk maar wat bedoel je met FSM? Ben nog niet zo thuis in die moderne woorden hhaha
  8. Rij nu dik maandje cherokee xj 4.0 uit 98. Af en toe leek het alsof hij inhield maar vandaag hield hij in en ik zag dat benzinemeter meteen erna naar 0 ging en toen het inhouden stopte en motor weer mooi liep ging benzinemeter ook weer naar normale stand. In eerste instantie stond ik stil toen het gebeurde en later ook onder het rijden. Motor sloeg trouwens niet af maar loopt onregelmatig. Dus lijkt me dat benzinepomp het gewoon doet. Dacht aan benzinefilter maar kan link niet leggen met het raar doen van benzinemeter. Vlotter misschien? Maar waarom liep hij dan onregelmatig? Toen ik met jeepke terug naar huis reed om andere auto dan maar te pakken omdat ik het niet vertrouwde liep hij mooi. Thuis aangekomen jeep nogmaals opnieuw gestart, motor ok maar benzinemeter komt niet meer op. Iemand een idee waar ik het best kan beginnen te zoeken? Bedankt alvast
  9. vind de bovenste erg mooi en apart, met name door de hoek in het plaatwerk. Denk alleen omdat je de plaat aan de zijkant "in" de pijp vastzet je daar constant water/vocht blijft staan.Bas mag ik je nog een tip geven, las( tenminste neem aan dat je dat gaat doen) de plaat ietsje terug van het hart van de pijp zodat het afronden mooier en beter wordt. Bij mij heb ik daardoor de tubefenders achter bitsje verklooit.
  10. Downsouth

    '88 wrangler 4.2 ??

    gaan we nu onderling onze jeeps afkraken?Dit is toch het jeepforum! Stel de meneer voor om een ander merk te kopen.......misschien een landrover want jeeps schijnen toch echt bagger te zijn, met of zonder 4,2?
  11. Downsouth

    Bilstain 21-11-09

    Dave.... we gaan nu hier omhoog........ja tuurlik! appeltje, eitje:yes:......NOT:no:! Toch maar ff wat meer hulp:blush:... thanks Pieter en Hans leuk met andermans speelgoed! rest van paar fotoos:http://www.mijnalbum.nl/Album=OSGFIBLE
  12. Downsouth

    Bilstain 21-11-09

    En hier hebben we Daan in action
  13. hoeveel steekt je band buiten de spatbordverbreder?Als ie uitsteekt met minimale verhoging zit band snel tegen buitenkant spatbordverbreder Met alleen bodylift lijkt het me niet erg prettig 35ers te rijden( zeker in terrein), dus zal er denk/hoop ik meer aan gedaan zijn. Als je wilt kom je maar eens langs dan hebben we snel gezien wat. Kijk maar wat je met aanbod doet. groetsjes
  14. kan gewoon in 2wd. deksel met vacuum motor eraf, dan komt het "vorkje" vanzelf mee eruit. Dan kun je as en ring( waar vork aangekoppeld zat voor je dekseltje eraf haalde) in 2 delen eruit halen. Voor de rest is alles hetzelfde als aan de bestuurderskant. Hoop dat dit duidelijk genoeg is, maar moet niet "de goden gaan verzoeken" en dus er gewoon vanuit gaan dat het niet stuk gaat! Veel plezier...met rijden en dus niet met sleutelen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...