Spring naar bijdragen

Len007

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    omgeving Arnhem

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2003

Recente profielbezoeken

781 profielweergaven

Len007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hi Walter, Ik heb de GC inmiddels naar Noorwegen gereden, lekker. Ik heb de airco opnieuw laten bijvullen en nu blaast ie weer lekker koel. Er zat dus gewoon te weinig coolant in. Helaas is tijdens de rit naar Noorwegen de recirculatie door afgebroken (foutcode 52) en bovenop mijn ventilator terecht gekomen waardoor er minder lucht uit de ventilatieroosters komt.... Maar daar heb ik gelukkig hier op het forum ook al een oplossing voor gevonden.
  2. Len007

    Zwarte dag

    Ik begrijp je gevoel. Ik ben sinds een paar weken de eigenaar van een GC 2.7 CRD, en het rijdt heerlijk! Ik heb ook een VW T4 transporter gehad en dat reed ook wel lekker, met name dat je wat hoger zit en beter uitzicht naar voren hebt. Transporter rijden zal een andere ervaring worden, veel plezier met je bus! (pas op, want ze worden nogal veel gestolen...) Misschien eens kijken op www.weetjewel.com dat is een forum van transporter fans.
  3. Hi Walter, Bedankt voor je reactie. Ik ben het afgelopen weekend even in NL geweest. Ik had nog geen user manual (inmiddels wel, dankzij Google ;-) ) dus ik had de instellingen van de airco niet goed staan.... (facepalm...) Na het bestuderen van het boekje alle knoppen op auto gezet temperatuur op 22 gr C, en voila, warme lucht uit de roosters bij de voorruit en na verloop van tijd (ook aangegeven door het display) ook bij de voeten. Als ik over een tijdje weer terug ben zal ik toch voor alle zekerheid de foutcode-test even doen. grtz, Len
  4. Len007

    Voorstellen Len007

    Hallo Forum leden, Mijn naam is Len, sinds 1 week de bezitter van een GC 2.7 CRD uit 2003. Heb al veel info kunnen vinden op dit forum, best leerzaam om de ervaringen van anderen te lezen. Zal binnenkort een fotootje van mijn auto uploaden. Grtz!
  5. Hallo Forum leden, Ik ben Len, en ben sinds 1 week de trotse bezitter van een GC 2.7 CRD uit 2003. Ik ben al een hoop te weten gekomen via dit forum, dank daarvoor. Ik werk in Noorwegen dus heb nog niet veel kunnen genieten van mijn Jeep, maar ik heb wel alvast een vraagje aan het forum: Als ik de verwarming wat hoger zet komt er alleen warme lucht uit de twee ventilatie roosters die boven het bedieningspaneel zitten en onder de radio. uit het rooster wat links naast het het handschoenvakje zit en het rooster wat aan de bijrijderskant bij het raam zit komt alleen koude lucht. Zou dit wat met het bekende probleem van de blend doors te maken kunnen hebben?? Ik heb de foutcodes nog niet uitgelezen, ik las dat pas op dit forum toen ik alweer in Noorwegen was ( en de GC staat nog in NL...) Alvast bedankt voor de reacties / antwoorden. grtz, Len
×
×
  • Nieuwe aanmaken...