Spring naar bijdragen

hakoek

Forum member
  • Aantal bijdragen

    62
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door hakoek geplaatst

  1. Te koop: instructie boekje van de Grand Cherokee 2001. Nieuwprijs 48 euro nu inclusief verzend kosten 24 euro
  2. Te koop; "Das Grosse Buch des Jeep Grand Cherokee". 1999-2004 WJ van Harald Pietschmann. Boek is in de Duitse taal, 115 bladzijde, harde kaft met veel foto's en technische beschrijvingen in linea color papier. A4 formaat. Prijs inclusief verzendkosten 20,- euro. Kan foto's versturen.
  3. hakoek

    Koplampen GC 2001

    Nou, nou iedereen gestresst over een prijs die moet worden vermeld. Nou de vraagprijs is 500 euro maar de helft is ook goed.
  4. hakoek

    Koplampen GC 2001

    Ja staan ook op Marktplaats.nl en de prijs is variabel.
  5. hakoek

    Koplampen GC 2001

    Ik heb nog 2 koplampen van een Jeep GC Laredo te koop. Komen uit een Jeep van bouwjaar 2001 maar passen op meerdere jaargangen. Ik dacht van 1999 tot 2004. Zijn niet echt dof maar wel ietsjes.
  6. Heb nog een instructieboekje van de Grand Cherokee 1999-2004. Kostte 48,- euro nu 24,- euro incl verzendkosten.
  7. Instructie boekje/gebruiksinformatie van een Grand Cherokee 2001. Nieuw 48 euro nu 24 euro incl verzendkosten. Kan foto's mailen.
  8. ivm overcompleet een instructieboekje/gebruiksinformatie van een Grand Cherokee bj. 2001. Nieuwprijs 48 euro nu 24 euro incl verzendkosten. Kan foto's mailen.
  9. De dealer heeft eea gerepareerd. Nieuwe oliekoeler, wat slangetjes en olie. Totaal incl arbeidsloon 845 euro. Moet over 500 km terugkomen dan wordt alles nog een keer grondig gespoeld en gereinigt en moet het goed zijn. En blijven..
  10. Het hele grapje gaat 700 euro kosten ex arbeidsloon en olie dus, ca een rug. Ik heb de Jeep 1 jaar en 2 maanden en kost me nu al over de 5000 euro aan reparaties. Hoofdzakelijk aan de motor. Nu komt zo de automatische bak nog want die schakeld niet tof. In ruilen die hap voor een Renault 4.
  11. Er zit olie in het water en dat komt volgens mijn dealer omdat de oliekoeler lek is en daardoor olie bij het water komt. Er lag ook een flinke plas op straat. Dus er zal wel een nieuwe op moeten. Wat kost zo'n ding? En de reparatie?
  12. Als ik minder dan ca 40 km rijd schakeld mijn bak terug naar de eerste versnelling en wil er alleen maar uit als ik veel gas geef en boven de 4500 toeren kom. Ook met koude motor. Als ik stop en eens achteruit schakel en vervolgens van 1 naar 2 en 3 wil ie ook wel weer normaal doen. Volgens mijn dealer is de druk in de bak in orde en ook het oliepijl is goed. Of het oliefilter in de bak ook oké is kan ie volgens mij alleen maar controleren als ie de bak loshaalt? Of hoe zit dat? En hoe vul je olie bij? Door de pijlstokopening? Hoeveel olie gaat er in zo'n bak en wat kost die olie per lieter? Volgens mijn dealer is die olie duur maar hoe duur? Ik word er een beetje "niet goed van". Als de auto bij de dealer staat en hij gaat proefrijden is er nix aan de hand.
  13. 4.0 of een 5.2 V8.??? Of dat dat de enige motoren zijn die in een Jeep liggen.
  14. Ruitenwisser vervangen kan je zelf, dacht ik. Banden vervangen of controleren kan iedere bandenboer. Ik heb ze dit jaar nog niet op hoeven pompen. Koelvloeistof vaak bijvullen? Dan moet ie ergens lekken, hoop ik. ABS lampje brandt alleen als je hem start, daarna gaat ie uit als het goed is. En als ik op slecht wegdek met grind oid rem dan schokt/trilt mijn rempedaal ook. Dat is normaal. Staat ook in het Owners Manual als je dat er bij hebt gehad. En anders zijn misschien je schijven krom. Das minder...leuk.
  15. De eerste vertuiver/injector van mijn GC 3.1 TD 2001 is volgens de dealer defect of de er aan vastzittende sensor werkt niet naar behoren. Nu kost een nieuwe ca 500 euro. Bosch test hem morgen. Maar is een nieuwe wel zo duur? Zijn ze niet gereviseerd te koop?
  16. Heb ook een 3.1 TD van 2001 en zou ook wel zo'n exemplaar willen hebben. Dus mocht je er één tegenkomen...... of twee. Ik heb wel een CD, "workshop repair manuals". Maar staat niets over diesel uitvoeringen op.
  17. hakoek

    19/20/21 mei Hesdin

    Je kunt bij slecht weer ook in Hotel Le Trianon gaan overnachten tegenover het station. Heeft een afgesloten parkeerplaats. Ben er heeeel vaak geweest en de eigenaresse heet Mamalou (van Pipo de Clown).
  18. En wat kan je vervolgens met die code's doen? Waar dient dat voor?
  19. Ik rij al effe met een 3.1 "onbetrouwbare" Italiaanse diesel en niet alles is onbetrouwbaar wat uit Italie komt. Je hoort de diesel wel, vooral bij koude start, maar dat is juist het mooie ervan. Als je 2.7 crd koopt kan je net zo goed gelijk een ster voorop schroeven en een vaantje van Bayern Munchen aan de spiegel hangen. Auf wiedersehen.
  20. Ik was van plan een Bullbar op mijn GC WJ van 2001 te plaatsen. www.arp-europe.nl heeft verschillende mooie waaronder de KRK 001 die volgens arp-europe op mijn Jeep passen. Ze worden geleverd met bevestigings materiaal. En verstuurd. Maar hoe bevestig je zo'n ronde buis onderaaan je chassis? Heeft iemand wel eens een zo'n bullbar gekocht bij arp-europe en bevestigd?
  21. Nee, per jaar. Eenzelfde type op benzine kost ca 350 euro per jaar. Vandaar dat ik me verbaas over zo weinig dieseluitvoeringen in Nederland. Ik had vroeger een 2 liter diesel (ander merk) met grijs kenteken waar ik al meer als 130 per jaar voor betaalde in Nederland. Dat zal nu ook wel meer zijn met al dat "millieu" gedoe.
  22. Dieselolie kost hier ca 1,26 per liter. In Spanje ca 12 a 15 cent goedkoper. Maar dat is net te ver (70 Km) om rendabel te zijn voor mij. Hier rijden zowat alleen maar diesels. Goedkoper in de wegenbelasting (127 euro).
  23. Ik lees op het forum alleen maar berichten over de 6 en 8 cilinder benzine slurpende Jeeps. Maar zijn er ook Jeepers die net als ik in een wat minder slurpende 3.1, 5 cilinder Turbo Diesel rijden?
  24. Bij mijn GC kan ik het met de schakelaar links aan de stuurkolom gewoon uitdraaien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...