Spring naar bijdragen

Elwin

Forum member
  • Aantal bijdragen

    127
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Elwin geplaatst

  1. Ik heb al een paar reacties gehad maar nog niets concreets. daarom nog even ter herinnering! Wegens te veel hobby's en werk Bied ik onze Jeep Wrangler Laredo te koop aan. Dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Ik heb de Jeep nu ongeveer 2 jaar in bezit en al veel aan vertimmerd steekassen, koppeling, wielen, remmen, benzinepomp, etc. Op dit moment is hij niet APK gekeurd, dit omdat de schakelaar van de verlichting/ruitenwissers defect is. Verder is de Benzinepomp defect (loopt op LPG) en er is een kruisje defect, De laatste 2 is geen afkeur en het kruisje is alleen hoorbaar tijdens het rijden met 4X4 aandrijving. hij heeft een paar plekjes aan de zijkant. Leren elektrisch verstelbare stoelen. Lichtbar met 4X hella verstralers, bullbar met 2X breedstralers, trekhaak, verbreed, achterin kunststof opbergbakken, Radio/cd Dus met een dagje werk weer een geweldige auto! De auto is incl. harde kap en soft kap. Zoek voor deze prijs maar eens een nette 4.0 6 cil. Vraagprijs € 4800 Model: Wrangler Bouwjaar: 1991 Brandstof: LPG Kilometerstand: 190.000 km
  2. Ik heb even geïnformeerd maar het is inderdaad geen G3 installatie. Het is wel een installatie die eerst start op benzine en overschakelt op lpg.
  3. Sorry, de prijs staat er nu bij!
  4. Wegens te veel hobby's en werk Bied ik onze Jeep Wrangler Laredo te koop aan. Dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Ik heb de Jeep nu ongeveer 2 jaar in bezit en al veel aan vertimmerd steekassen, koppeling, wielen, remmen, benzinepomp, etc. Op dit moment is hij niet APK gekeurd, dit omdat de schakelaar van de verlichting/ruitenwissers defect is. Verder is de Benzinepomp defect (loopt op G3 LPG) en er is een kruisje defect, De laatste 2 is geen afkeur en het kruisje is alleen hoorbaar tijdens het rijden met 4X4 aandrijving. hij heeft een paar plekjes aan de zijkant. Leren elektrisch verstelbare stoelen. Lichtbar met 4X hella verstralers, bullbar met 2X breedstralers, trekhaak, verbreed, achterin kunststof opbergbakken, Radio/cd Dus met een dagje werk weer een geweldige auto! De auto is incl. harde kap en soft kap. Vraagprijs: € 4500,-
  5. Elwin

    Maasvlakte

    Ik ben er helaas niet bij vandaag! Ik probeerde dit van de week al te posten, maar toen lag de site plat voor onderhoud. Ik moet nog een dagje hard werken om iets te maken van dit jaar!
  6. Elwin

    Maasvlakte

    Je mag bij ons nog steeds lijstjes maken hoor!:bye1:
  7. Hey Jan,

    Ben jij er ook weer bij oudjaarsdag?

  8. Elwin

    Maasvlakte

    Vroeger hadden we Ad voor de lijstjes! Misschien loopt het nu wel bij de Toyotaclub gesmeerd?
  9. Elwin

    Maasvlakte

    Ik ben wel van plan te komen, als ik die dag een ambulance heb, zal ik ook iets warms te drinken en eten meebrengen! (zoals eerder)
  10. mijn bod op de spatborden geldt nog steeds.

  11. Zie je!! Ben al overwerkt ook!
  12. Ik heb nog velgen liggen. (ook in veldhoven) Ik ben er niet bij deze keer, mag weer gewoon werken zaterdag.
  13. Elwin

    Stuurschakelaar

    Ik zoek nog steeds!
  14. Die Rav heeft dan al lang allerlei elektrische storingen van dat zoute zeewater!
  15. Een zeer vermoeiend nachtje. Maar erg leuk. hierbij mijn foto's: http://www.mijnalbum.nl/Album=3SFT7OQB
  16. Elwin

    Stuurschakelaar

    zal wel net een type bouwjaar hebben die anders is, Want het is kompleet anders en past dus echt niet
  17. Elwin

    Stuurschakelaar

    Ja dat hebben ze mij eerder wijs gemaakt! Maar dat past dus NIET
  18. Elwin

    Stuurschakelaar

    Een stuurschakelaar (richting, groot/licht, ruitensproeier) voor een Wrangler (aluminium)
  19. verkoop je ze ook zonder velgen?
  20. Er is aan 1 kant een lampje kapot van mijn kenteken verlichting. Heeft er iemand nog iets liggen? Zodat mijn Jeep weer een keer gekeurd rond kan rijden? Ook eventueel een nette softtop voor mijn YJ? eventueel zonder frame.
  21. Elwin

    4x4 rijden gelderland??

    Wacht maar tot je door mij geholpen bent!
  22. Elwin

    4x4 rijden gelderland??

    Je kan toch gewoon iedere dag de hele dag vrij rijden op de maasvlakte! Heb je niet eens iets met een club te maken. En maak je vanzelf vrienden als je tot je spiegel in de klei vast staat!
  23. Dan dus je auto zeker geregeld bij iemand anders op naam zetten? Om een naheffing te beperken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...