Spring naar bijdragen

Borowitz

Forum member
  • Aantal bijdragen

    65
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Borowitz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Wat wil je voor de kunststof bak hebben? (heb al een hondenrek)
  2. Ik was 2 weken geleden voor de olie (3liter Mopar 75w140 voor bij zware belasting) 95 euro kwijt bij de dealer. De diff. toevoeging was 8 euro voor 2 flesjes.
  3. Ik ben helemaal klaar met dat tuig dat constant de lak van mijn deuren probeert te slopen en dus hard op zoek naar sidebars voor mijn ZJ. Voorkeur gaat uit naar een model waar ik prikkeldraad om kan rollen! Wie o wie heeft nog wat liggen?
  4. Het werkt ook bij de meeste modellen en jaren, maar vreemd genoeg niet bij GC 97/98
  5. Bij GC's van 97 en 98 werkt dit niet altijd ivm aanpassing OBD2. (ik heb een 98er en bij mij werkt het dus niet) Gewoon even langs de dealer fietsen en met een smoesje even laten uitlezen, doe ik ook altijd.
  6. Borowitz

    Banden+velgen XJ/ZJ

    Ik heb deze banden een tijdje terug van Frank gekregen in ruil voor een kratje bier. (http://www.jeepforum.nl/showthread.php?t=6540 ) Ik heb ze echter niet meer nodig dus wil ze graag teruggeven aan het forum. In ruil voor de banden wil ik graag een dagje meekijken bij het sleutelen aan een ZJ/Jeep. (dank aan Frank voor het hosten van deze foto )
  7. Mag er ik tot slot aan toevoegen dat ik het stijlloos vind dat ik geen pb (persoonlijke bedreiging) van ironbitch heb gekregen
  8. Borowitz

    Hummer Happening

    Mocht je aankomend weekend interesse hebben in een ritje in een H*mm*r op een of ander parcours in Amsterdam Alles is graties, inclusief eten en drinken http://www.hummerhappening.nl/Default.aspx?pid=109〈=nl&country=nl
  9. Borowitz

    Gespot!

    Vandaag zwaaide een GC naar me bij het Haarlemmermeerstation te Amsterdam. Dat is de eerste keer sinds ik een jaar geleden Jeep ben gaan rijden dat me dat gebeurt! (Terwijl ik letterlijk elke dag GC's zie rijden)
  10. Haha, de dempers zijn allang blij dat hun rechtmatige eigenaar teruggevonden is! Ik heb de mijne er al opzitten en ze bevallen uitstekend. Moet ik ze anders voor je opsturen?
  11. Enige maanden geleden heb ik voor een medeforumlid achterklepdempers besteld in de VS. Hij heeft keurig direct betaald maar had nog geen tijd om ze op te komen halen. Nu wilde ik graag contact met hem opnemen om te kijken hoe we de dempers bij hem kunnen krijgen want wil het graag afhandelen maar al mijn persoonlijke berichten zijn verdwenen! En ik ben zijn naam vergeten! En hij de mijne misschien ook wel? Wil de gelukkige eigenaar zich hier melden?!?
  12. Iemand toevallig een 8-polige kabel te koop voor een fabrieks cd wisselaar/fabrieksradio? (of een adres waar hij verkrijgbaar is) Als ik het goed heb gaat het om een Alpine M-BUS kabel Mijn dank is groot!!
  13. Borowitz

    Tkg Sidebars Zj 98

    Ben op zoek naar sliders/sidebars/nerfbars voor mijn ZJ. Iemand nog een stel liggen?
  14. Ik ben van plan ze bij tirerack te bestellen, als je interesse hebt kunnen we eventueel de verzendkosten delen? Tirerack ZJ Ik ga trouwens voor de gewone Brembo schijven (3 keer zo goedkoop als drilled: $33,- per stuk)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...