Spring naar bijdragen

eddym

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

eddym's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Laat ik nou gedacht hebben dat er hier spullen te koop worden aangeboden, maar nu komt er hier een lading tekst op de advertentie die alle kopers direct wegjagen.......leuk dit forum. UH...heren moderators?.doe mij een plezier en haal de hele handel er even af, en haal mij dan direct maar uit de database. De jeep wordt morgen door de handel opgehaald, wel voor iets minder, maar ik ben er tevreden mee. wat mij betreft....einde topic en tot ziens.
  2. Identiek aan wat ik had.....lampje derde remlicht was niet goed, Brande wel, maar idd niet genoeg watt. vervangen....en klaar !
  3. De nieuwe kat verschilt nogal van prijs.... bij de 1 kost ie 260 euri, bij de ander 355. De auto is ondertussen weer klaar, kan er weer tegen aan dus. bedankt voor de tips, heb nog steeds geen codes uitkunnen lezen, maar vindt dat nu niet meer zo erg.
  4. Vandaag na de eerste tip bovenin de lijst gebeld met een jeep handelaar, hij kwam meteen met het verhaal dat mijn kat kapot moet zijn....... heb dus een andere besteld:wacko: . nu maar hopen dat het idd de kat is. afwachten dus.
  5. Van alles uitgeprobeerd, maar 3x op contact geeft bij mij geen info? zal het wel niet goed doen?
  6. Hallo, vandaag net nieuw aangemeld op dit forum, en natuurlijk een probleem. Ik heb een grand cherokee 5.2 V8 en sinds donderdag morgen houdt hij in als ik snel wil optrekken. Zodra ik flink gas geef merk ik dat de kickdown er bijna niet is en de motor houd in, net alsof er niet meer benzine wordt aangeleverd. de motor loopt verder normaal, geen olieverlies geen overdruk niets van dat, wel last gehad van iets los in de uitlaat (vreemd dat geluid is nu ook weg). in kort: tot een bepaald moment sprint ie weg, dan gaat ie niet harder meer, eerst het gas iets terug nemen dan schakeld ie weer, en gaat het weer harder, bij normaal (lees langzaam) optrekken gaat ie gewoon alsmaar harder. Wie o wie heeft een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...