Spring naar bijdragen

lederen stuur


Recommended Posts

Wat ik ook nog aan wil gaan pakken is mijn stuur. Het leer wat er normaal gesproken omheen zit is er door de vorige eigenaar waarschijnlijk afgehaald. Weet iemand of hier "originele" sets voor te krijgen zijn. ( iets wat dus op maat is en er alleen maar omheen gestikt hoeft te worden??)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Mijn stuur is inmiddels ook geregeld. Voor het bekleden werd ( ongezien door de telefoon) tussen de 225 en 275 ex btw gevraagd. Vond ik nogal prijzig. Ik heb nu een in nette staat verkerend stuur gekocht voor 70euro ex. Scheelt nogal in prijs. Ik hoop dat het een beetje meezit met monteren. Ik maak me een beetje zorgen om de airbag te verwijderen???

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb vandaag mijn stuur binnen gekregen, in de staat zoals door de telefoon omschreven, Ga het van de week om ombouwen. Om het stuur van de naaf los te krijgen is er een speciale tool die staat afgebeeld in mijn haynes. ALs ik het stuur niet van de naaf af krijg maak ik die tool na.

Ik heb mijn stuur trouwens bij van de Veer uit heesch vandaan.(staat ook op marktplaats bij de jeep onderdelen) Gisteren besteld vandaag in huis. Super Ik heb verschillende bedrijven de veel grands doen gebeld. Niemand had sturen ( en mistlampen die moest ik ook nog hebben) Bij van de veer had ik raak. Het stuur was € 70.- ex Niet echt duur volgens mij.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Ondertussen zit mijn " nieuwe" stuurtje op zijn plek.Ziet er een heel stuk beter uit. Voelt ook veel beter aan natuurlijk

Idd de airbag was geen probleem. Maar het los trekken van het stuur des te meer. Heb er met man en macht aan getrokken met pully trekker en van alles en nog wat maar kreeg het niet los.

In eerste instantie even bij de stealer gevraagd. In mijn eerste onderdelen bestellingen werd ik zeer netjes, en vriendelijke behandeld. En ook nog niet eens duur. En aangezien die aan de overkant van de straat zit was proberen de moeite waard. Tussen de 175 en 200 euro werd telefonisch geschat. En bedankt!! was dus mijn reactie. Mijn laaste euro die ik daar nog uitgeef uiteraad.

Even rond geneusd naar een specialist in de buurt. (eindhoven) Kwam op zo terecht bij Gpservice in Son en breugel. Daar werd ik zeer netjes en snel geholpen. Ook omtrent mij stationair probleem werd ik royaal geadviseerd. Een aanrader voor iedereen hier in de omstreken

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...