Spring naar bijdragen
Wagoniertje

Vacuüm slangen kachelbediening

Recommended Posts

Hallo,

ik heb mijn dashboard uit de wagoneer 78 gehaald. Helaas geen foto of aantekening gemaakt van hoe de vacuumslangen aan de kachelbediening (off/heater/defrost) aangesloten moeten zijn. Kan iemand mij vertellen hoe de drie vacuumslangen moeten zijn aangesloten? Dus op welk aansluitpunt van de schakelaar hoort welke vacuumslang (vacuüm van vacuumtank/naar defrost/naar heater)

alvast bedankt voor jullie reacties!

groet Frank

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Een van de drie is de slang waar vacuum op staat, deze komt uit de motorruimte, met lopende motor hoor en voel je hem zuigen, de andere 2 bedienen de vacuum potjes. De schakelaar heeft drie standen, Als je een stukje slang pakt en er aan zuigt, is het makkelijk te vinden welke pot open en dicht gaat met de diverse standen van de schakelaar. Logisch is midden vacuum en de andere twee naar de potjes.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hi 

bedankt voor je info. Ik denk dat als de kachel op  DEF staat beide motortjes moeten werken. Dus de klep van de luchtinlaat en de klep die de lucht naar boven stuurt. Staat de kachel op HEAT dan allen motor van de luchtinlaat. 

Kan dat kloppen?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Def is Defrost, dan komt er hete lucht bij de voorruit. Heat, dan komt er warme lucht onder bij de pedalen. Gewoon even proberen en anders omwisselen. succes.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×