Jump to content
Sign in to follow this  
wimvan hezik

Dutch Jeep Camp 13-16 mei 2016

Recommended Posts

Vooraankondiging

 

 

DutchJC16

image003Het is bijna zover. De voorbereidingen zijn weer gestart en we gaan er weer in het Pinksterweekend een geweldig evenement van maken. Afgelopen jaar hebben op het Sportlandgoed in Zwartemeer (Drenthe), na jaren van afwezigheid, weer ons Dutch Jeep Camp georganiseerd. Er waren zeer positieve reacties over dit evenement en we hebben begrepen dat spijtoptanten niet nog een keer afwezig zullen zijn. Op het Sportlandgoed hebben we de mogelijkheid en toestemming om nog meer uit te gaan zetten. Het is weer een weekend voor elk wat wils, van enkele Touren in de omgeving, groen/blauwe proeven tot extreme (demonstratie) proeven. Voor de kids is er ook veel te doen. De actieve Meerkamp zal zeker niet ontbreken! Al met al een schitterend vrienden- en familietreffen, uiteraard met onze Jeeps. Dit alles gebeurt op het Sportlandgoed, waar iedere Jeeper kan overnachten op een mooie, van alles voorziene, camping op het terrein of in één van de Canadese blokhutten. Een evenement waarbij alle mogelijkheden van offroad rijden, gezelligheid en saamhorigheid zullen samenkomen.

image005

image007Op het 32 hectare grootte Sportlandgoed is alles in voorbereiding om er een geweldig treffen van te maken. Voor de hele familie, de die hards voor Extreme, maar ook de beginnende Jeeper. Met schitterende routes in de omgeving, een nachtrit op een speciaal 3 kilometer lang traject op het terrein, waterdoorwadingen, veel vertier voor de kinderen is er voor elk wat wils. Natuurlijk ontbreken de Mud Cup en Concours ‘D Elegance niet. En nog veel meer. Kortom een ouderwetse Dutch Jeep Camp.

Op zaterdagavond hebben we een gezellige feestavond, uiteraard met een goed verzorgde gezamenlijke BBQ, de avond afsluitend bij een gezellig kampvuur.

Zondagavond is er een avondvullend evenement met troubadours en een nar, die ons komen vermaken bij het grote kampvuur. Ook weer grootser dan vorig jaar!

image009Voor diegenen die niet op de camping kunnen of willen overnachten, maar in een blokhut, raden we aan zo snel mogelijk één (of meerdere) van de 36 blokhutten bij het Sportlandgoed te reserveren bij www.Sportlandgoed.nl of per telefoon 0591-314654. Wel even vermelden dat je voor het Dutch Jeep Camp komt, vanwege het speciale prijsarrangement hiervoor (DJC korting). De blokhutten zijn niet alleen bij Jeepers populair in het Pinksterweekend. En Vol = Vol!

Binnenkort gaan we de inschrijving opstarten. 
Zet dit evenement nu alvast in je agenda!

unknown

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uitnodiging

Dutch Jeep®Camp

Pinksterweekend 13 - 16 mei 2016
Sportlandgoed, Zwartemeer (Drenthe)

 

 

Het is bijna zover. In het Pinksterweekend wordt er het enige echte Dutch jeep Camp georganiseerd. Na het succes van vorig jaar kan dit weer een uniek weekend worden waarbij iedere Jeeper kan overnachten op een mooie, van alles voorziene, camping op het terrein of in een van de Canadese blokhutten. Een evenement waarbij alle mogelijkheden van offroad rijden, gezelligheid en saamhorigheid zullen samenkomen. 

image005

Op het 32 hectare grootte Sportlandgoed is alles in voorbereiding om er een geweldig treffen van te maken. Voor de hele familie, de 'die hards' voor Extreme, maar ook de beginnende Jeeper. Met schitterende routes in de omgeving, een nachtrit op een speciaal 4 kilometer lang traject op het terrein, waterdoorwadingen en veel vertier voor de kinderen is er voor elk wat wils. Natuurlijk ontbreken de Mud Cup en Concours ‘D Elegance niet. Wie heeft de mooist versierde, opgebouwde of bijzondere Jeep. En we bieden nog veel meer. Kortom een ouderwets Dutch Jeep Camp.

Kampvuur

Op zaterdagavond hebben we een gezellige feestavond, uiteraard met een goed verzorgde gezamenlijke BBQ. De avond afsluitend bij een gezellig kampvuur.

Zondagavond, na het grote succes van vorig jaar, hebben we dit verder uitgebreid met meerdere troubadours, die ons avondvullend komen vermaken bij het kampvuur. En dan ook nog wat verrassingen op die avond!

PastedGraphic3aimage003Deze 4 dagen Jeep plezier, inclusief overnachten op de camping en de BBQ op zaterdag kost, evenals vorig jaar, € 135 per Jeep (op basis van 2 volwassenen).

 

 

De inschrijving start nu. Gezien de exclusiviteit van het evenement zijn de inschrijvingen wel beperkt tot een maximaal aantal deelnemers. Wees er dus snel bij. 

Sportlandgoed2a

De blokhutten, nog beperkt beschikbaar, kunnen tegen speciaal JCN tarief worden besproken bij Sportlandgoed (tel. 0591 314 654).

 

Inschrijven
Inschrijving:
Inschrijven kan middels het Inschrijfformulier. Inschrijving sluit op 10 mei!

 

Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

Vrijdag 13 mei:

 • vanaf 13 uur start ontvangst, technische keuring en inschrijving, settelen op de camping; 
  ’s avonds om 23 uur nachtrit. Rijden = uiteraard geen drank op

Zaterdag 14 mei:

 • 9 uur briefing en gezamenlijke aftrap van het evenement bij het sportcafé (koffie en lekkernij); 
  10 uur start ochtendtour en start Academy op het terrein; in de middag demonstratie “Extreme”; 
  vanaf 17:00 uur treffen bij sportcafé met aansluitend BBQ en feestavond.

Zondag 15 mei: 

 • image0079.30 uur briefing; 
  10 uur start ochtendtour, Academy op het terrein; in de middag demonstratie rivierdoorwading; verder uiteraard de Concours ‘D Elegance, prijsuitreikingen aan het begin van de avond en overlopend naar kampvuurtreffen met troubadours.

Maandag 16 mei: 

 • 9.30 uur briefing en 
  10 uur start laatste tour mogelijkheid en Academy op het terrein. 
  15 uur sluiting Dutch Jeep Camp.

Voor de kids zal, na het succes van vorig jaar, de Kinder Meerkamp (gratis) niet ontbreken!.

Sportlandgoed3a

image009De kosten:

De kosten voor dit evenement bedragen € 135 per Jeep, gebaseerd op 2 volwassenen. Naast deelname aan alle activiteiten, zit daar ook het overnachten op de camping bij in en de BBQ op zaterdagavond. Per extra volwassene wordt € 30 in rekening gebracht en per kind (3 – 15 jaar) zijn de kosten voor dit weekend € 15.

 

Voor niet-leden geldt er een toeslag van € 35 per Jeep (wordt dus: € 170) en € 10 voor een extra volwassene (wordt dan : € 40). Voor de kinderen is er geen toeslag.

De aanmelding is definitief zodra het totaalbedrag is overgemaakt op 
de bankrekening van Jeep Club Nederland.

Voor meer informatie: Ronald Baas en Ronald Ligteringen

Locatie:

mlogokfa
Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA te Zwartemeer

Tel: 0591-314654   Fax: 0591-317484

GoogleMaps

unknown

DutchJC16

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...