Spring naar bijdragen

Radio Kwaliteit Kj


Lexus
 Share

Recommended Posts

Beste forum leden,

Ik heb een tijdje rondgereden in een WJ uit 2000 op G3. Die auto gaf mij nogal een "King of the road" gevoel. Echter heb ik ook veel ellende met dat ding gehad en is hij verkocht. Ik blijf het stug proberen en ben dus aan het sparen voor een andere. Ik zit nu te denken aan een Kj op benzine vanaf 2006. Waar ik heel benieuwd naar ben is de audio kwaliteit van een KJ. De WJ had een infinity gold system en dat was echt ok! Wie kan mij zeggen hoe dat zit bij een Kj?

Ik hoor graag.

MVG Alex

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De KJ (iig de Limited en origineel Europese uitvoeringen) hebben ook een Infinity systeem. Voor de import modellen uit de VS was dit destijds een optie geloof ik. De speakers zijn van Infinity en de versterkers zitten in de speakers ingebouwd, in de speakers van de voordeuren. Hiervandaan wordt ook het geluid van de achterspeakers en tweeters versterkt. Persoonlijk vind ik het goed, zeker voor een standaard fabrieks-af systeem. In de Cruiser heb ik de geluidsinstallatie geupgrade, en das toch weer heel anders maar dat is natuurlijk geen eerlijke vergelijking.

Omdat de voorspeakers van de KJ redelijk veel vermogen hebben, willen de randjes (rubbers) weleens scheuren. Het geluid klinkt dan een heel stuk minder, maar dat is bij ons pas na 7/8 jaar gebeurd. De randjes kun je vervolgens laten vervangen door een audio specialist.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...