Spring naar bijdragen

hulp bij aankoop van een Wrangler


Recommended Posts

beste mensen,

Ik ben een nieuwkomer op de wereld van Jeep Wrangler. Omdat mijn kennis en ervaring op het gebied van Jeep beperkt is wil ik jullie verzoeken om steun te verlenen bij de aanschaf van een Jeep Wrangler. Ik heb eentje gezien bij autohandelaar. Het gaat om een Wrangler bouwjaar 2006, import vanuit Belgie gereden ongeveer 34000 km. Ik ben aan het kijken of iemand vrijwillig wil mij vergezellen bij de bezichtiging. de autohandelaar is in de buurt van Apeldoorn.

Alvast bedankt voor jullie steun

Met vriendelijke groeten,

M Arrahil

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Heb net een Jeep uit Duitsland geimporteerd. Had al eerder 2x een Porsche 911 uit Duitsland gehaald. Heb eerst voor een Jeep gekeken in de US. Lage dollarstand, veel keuze. Echter, door de belastingdienst is import uit de US wel erg oninteressant gemaakt.

Verkoopprijs + transportkosten (ong $ 2000) x 10% invoerrechten x 19% BTW + BPM, nadat je een mistachterlamp hebt gemonteerd, de zijknippers en koplampen hebt aangepast (of laten doen), een keuring bij de RDW die een stuk duurder is dan een rdw keuring voor een EU auto heeft mij doen kiezen voor een duitser. Ik heb nog even geinformeerd bij een gespecialiseerd bedrijf in US import, maar die vroegen voor het halen van een 2005 Jeep Wrangler met < 50K km's 20000 euro ex de BPM (ook nog iets van 4000 euro).

Heb donderdag een 06/05 Jeep Wrangler 4.0 Sahara uit Duitsland gehaald, vandaag door de RDW en Douane gegaan en hij staat hier nu kant en klaar voor nog geen 19K euro voor de deur. Hard- én softtop.

Wellicht een idee?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...