Spring naar bijdragen

horn

Forum member
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over horn

  • Verjaardag 04/04/1968

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

horn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Een of andere onverlaat vond het nodig om met zijn maat 45 werkschoenen een ongelofelijke deuk in de achterklep van mijn zwart metalic Cherokee KJ te trappen. Iemand toevallig een onbeschadigd exemplaar in de goede kleur liggen? Bij voorbaat dank...
  2. heb inmiddels een setje 16" gescoord van een Grand Cherokee ZJ. De zomerbanden worden er nu opgezet en daarna gewisseld met de huidige velgen die vervolgens opgeknapt worden en daarna zwart geepoxeerd en de randen gepolijst.
  3. Dan niet joh Sinds het filter (inderdaad gewoon een drop in filter, dat dus het standaard luchtfilter in je filterhuis vervangt) er in zit van 4 mensen de opmerking gekregen 'dat de Jeep zo anders klinkt, veel zwaarder...' Heb in mijn 911's altijd K&N drop in filters zitten. Echter, kwam op het US KJ forum veel aanbevelingen tegen voor het Amsoil tov K&N. Daar ik schrok van de prijs in NL voor zo'n filter (ong 80 euro) en hij in de US online te bestellen is en maar 30 dollar kostte (die toen nog 1,40 stond) was de keus snel gemaakt. Rij overigens een 2004 KJ 3.7 Ltd.
  4. Heb in de US voor een scheet en drie knikkers een Amsoil EAA201-EA drop in luchtfilter besteld. Kwam woensdag binnen en gisterenavond het stock filter vervangen voor de Amsoil. Hij pakt idd beter op, maar vooral: Wat een verbetering van het motorgeluid... Echt een mooie diepe brom. Top tevreden met mijn verbetering.
  5. Verkocht aan iemand met een 2002 Wrangler, die helaas heeft geconstateerd dat zowel de stekker als de steekmaat van de bevestigingsschroeven anders zijn. Hij zegt derhalve dat het niet past. Kan iemand bevestigen dat je, itt wat ik op een US KJ forum las, deze radio dus niet in andere modellen Jeep past? Dank.
  6. standaard is de ET waarde van een KJ 41 heb ik inmiddels gevonden. Bij een ET van 48 (andere mogelijke velg) komt de velg dus 7 mm meer naar binnen. Ofwel op te lossen met een spacer, maar als ik het zo zie heeft hij die 7 mm ruimte wel. Iemand een goede raad?
  7. nu ik weet hoe je foto's moet uploaden... hier zijn ze:
  8. Aha, een kind kan de was doen...
  9. Nee dank. Heb hier in de buurt ook wel adressen die het kunnen. Dacht aan de foto's te zien dat je het zelf had gedaan. Ziet er wel strak uit!!

  10. Set rubber matten om je bekleding te sparen. Lichtgrijs, origineel Jeep product met opschrift Wrangler. Komen uit een 2005 Jeep Wrangler Sahara 4.0. Gebruikt, onbeschadigd. Prijs 20 euro Af te halen in Apeldoorn of Bilthoven.
  11. Sorry, kennelijk ergens een keer te vaak geklikt en advertentie dubbel geplaatst. Kan een mod ajb deze verwijderen? Dank!
  12. Originele Jeep radio/cd/cassettespeler, komt uit een 2004 Jeep Cherokee Limited 3,7 V6. Ziet er als nieuw uit. In verband met inbouw navi/bt speler. Deze radio past in bijna alle auto's van Jeep of Chrysler van bouwjaar 1999 / 2005. Schijnt ook een Chrysler cd-wisselaar op aangesloten te kunnen worden. Prijs 125 euro. Af te halen in Bilthoven of Apeldoorn.
  13. Maak je geen zorgen. Van de bijbetaling kan je een hoop setjes velgen kopen Ik had de 05 Wrangler Sahara met 47K km's voor 17.500 op MP staan. Markt voor dergelijke auto's is niet heel booming (understatement of the year). Waren op zoek naar een Grand Cherokee. Stond een mooie Overland uit 2002 bij een autohandelaar in Alkmaar (vr pr 15.900). Ik kon de Wrangler inruilen... met 4000 euro bijbetaling van mijn kant... Ja houdoe... Uiteindelijk iemand ontmoet die een zwart full option Cherokee Ltd 3.76 V6 had en graag terug wilde naar een Wrangler. Omgeruild met een fikse bijbetaling van hun kant. Gisteren een Alpine navi/BT/ipod installatie laten inbouwen en top tevreden met deze auto.
  14. Heb ze niet zelf zo gemaakt,maar door iemand uit Limburg.

    Als je wil kan ik je het tel nummer geven.

    Arie

  15. Velgen zien er top uit zeg!!

    Welke stappen heb je gedaan om ze zo te krijgen? Wilde ze eigenlijk wegbrengen, maar nu ik zie hoe mooi jij de jouwe hebt gekregen,wil ik dat ook wel proberen...

    gr thx

    horn

×
×
  • Nieuwe aanmaken...