Spring naar bijdragen

GV1979

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door GV1979 geplaatst

  1. Kapotte kop of verlies koelvloeistof zou juist hogere temp opleveren en niet lager. als je het te koud hebt achter t stuur, want daar gaat t je denk om, zou ik een andere jas aantrekken Een motor temp van 80 graden in de winter bij normale belasting is niet zo gek Buiten dat, de fan draait continu mee, tegenwoordig wordt deze op temp geshakeld om t sneller warm te krijgen Ik zou me er niet druk om maken, als je teml boven de 100 komt, of 120 zou er meer reden zijn om aan de bel te trekken Kartonnetje kan maar wel oppassen, de luchtstroom kan helemaal wegzakken...een half kartonnetje is een aardig compromis?
  2. Ik zit in bergen op zoom en heb problemen met mijn cj5 Evt tijd en zin?
  3. Ik blijf problemen houden na het verwijderen van mijn LPG Woon in bergen opmzoom...tijd en zin voor wat geld en goede woorden? Heb de carb al gereviseerd, nieuwe verdeler etc maar blijf problemen houden, zeker bij koude
  4. Hallo, Ik heb een cj5 uit 79 met een 6 cilinder lijn 4.2 motor. Auto liep op een impco lpg maar die heb ik verwijderd. Wilde het originele luchtfilter terugzetten maar mis het beugeltje met schroefdraad van de bovenzijde carb, zoals op deze link te zien is...heeft iemand dit liggen, of kan dit nog besteld worden? Zoals bovenste foto http://www.4wdmechanix.com/MSD-Atomic-EFI-for-Jeep-4.2L-Inline-Six-3.html Tevens kan ik uit de wir war van afgedopte en verwijderde slangetjes geen wijs meer, zelfs niet met de manual Wie kan mij een schema maken met fotos of fotos sturen hoe eea oit gezeten heeft? Misschien iemand die een 4.2 AMC 258 heeft staan en mij wilt verder helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...