Spring naar bijdragen

Berrie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2003

Berrie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Berrie

    1,2,d

    Er zit ook nog een "overdrive uitschakelknopje" op je pook. dan schakeld je automaat een tandje terug. dus gewoon dat knopje indrukken en de berg op knallen met die hap. alleen als je iets zwaars achter je auto hebt hangen (en daar is de Jeep ideal voor) dan zou standen 1,2 nuttig kunnen zijn. verder alleen voor bergaf omdat je automaat anders naar z'n 5 schakeld en je de berg afstuitert. die handleidingen zijn Amerikaans. op je zonneklep staat bijvoorbeeld dat je niet te hard mag sturen omdat de auto anders omvalt. met korreltje zout nemen dus.
  2. het kastje van je alarm zit onder het stuur. die plaat is eenvoudig los te trekken.
  3. stomme vraag: maar die van mij heeft een afneembare trekhaak. misschien zit hij er bij jou gewoon onder maar mis je laatste stukje.... ) Een Jeep zonder trekhaak..... kan ik me niet voorstellen.
  4. is er al iemand met truck-lite lampen? ziet er strak uit als ik google. in nederland nog niet te koop?
  5. Nou, hij is wel erg handig. vlak voor zomervakantie controleer ik altijd oliepijl en zag toen de automaat pijlstok. voor de lol er maar is uitgetrokken en gekeken. zat niet zo heel veel olie meer aan het stokje.....
  6. Excuus voor mijn stupid vraag. maar als ik die dop eraf haal komt er dus sneeuw uit. sluiten deze topic zou ik zeggen.
  7. @Flexfender: Heb hem snel weer teruggezet. is de sneeuw weer weg?
  8. op de radiator zit een draaiknop. als je voor de auto staat aan de linkerkant. wat is dat? kan hem in de handleiding niet vinden. zomer winterstand of zo?
  9. no way. ik moet mijn auto weer in de P zetten. en na tijdje moet ik ook op mijn "eitje" drukken. (zwart vierkante ding aan je sleutelhanger)
  10. Er zit alarm op. met startblokkering. ik gok dat de tijd verstreken is en de startblokkering er weer op zit. dus even drukken op de knop. toen ik de auto net had, had ik zelfde frustratie. microsoft zou zeggen. uitstappen. alle deuren dicht. afsluiten. en opnieuw instappen )
  11. bij mij gaat hij ook zwaar. dus bij deze de bevestiging.
  12. het zou ook gewoon een wiellager kunnen zijn toch? gepiep en geknars zou daarmee te verklaren zijn. (vooral in bochten) gebonk niet. maar wellicht is ie gewoon heel erg versleten.
  13. LOL. en ik altijd maar 53 liter tanken terwijl indicatie aangeeft dat je nog maar 20km kan rijden. ga dus jerrykannetje kopen, voor de veiligheid, en dan naar de -200km rijden ;o) ben benieuwd.
  14. Weet de details niet. druk op koelsysteem is getest. die was goed. verder is er geen "pindakaas" aanwezig. geen witte aanslag op oliedop. dus kan er wel geld tegenaan gooien om het te laten testen. maar daar heb ik geen zin in. blijf gewoon rijden en als het erger wordt zien we dan wel weer. hopelijk komt er iemand op het forum langs die zelfde probleem heeft gehad (inclusief oplossing)
  15. de logica is. water verdwijnt uit koelvloeistof reservoir. witte rook uit uitlaat. geen uitwendige lekkage. dus moet het inwendig ergens verdwijnen. op zich zie ik in het reservoir geen bruin water. olie is ook schoon, geen aanslag op de dop. start als een jeep ) dat zou weer duiden op "geen" lekke koppakking. afijn. dan maar lekker doorrijden....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...