Spring naar bijdragen

david01

Forum member
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1996

david01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb mijn koplampen vervangen door imitatie. Nu zaten de clips waar de lamp mee op de verstelarmpjes geklikt zit er niet bij. De oude hergebruikt wat bij rechts ging maar bij de andere zijde niet. Bovenste klikt goed, 1 onderste gebroken en andere pakt niet. Bij lokale dealer leveren ze ze met de originele koplamp mee maar niet los. Lokale automaterialenzaken leveren ze niet. Wie heeft er een goed tip? PS ik woon op curacao.
  2. Nope, ik heb pas maandag weer de beschikking over mijn GC. Maar ik ga t als volgt doen : bedrading deur - stijl controleren circuit breaker contactpunten schoonmaken en WD40 power lock motor testen door er 12V op te zetten volgens de SM ff motor schoonmaken en smeren als hij t niet doet zo niet dan n 2e handsje vd sloop monteren Die van mij is van 96 dus t zit net anders dan bij jou.
  3. Aangezien ik wel een klik en een soort gezoem hoor bij RA en de achterklep maar alleen een gezoem bij de defecte deuren, kan ik er van uitgaan dat het drie motoren zijn die het niet meer doen ?
  4. Lees net in de service manual dat de unlock en power relays in de doormodules links en rechtsvoor zitten. Er is maar 1 circuit breaker voor het hele systeem dus die kan niet stuk zijn omdat anders niets het zou doen, toch? Als een circuit breaker gebruikt wordt, is een zekering ook overbodig ? Dus het zouden 3 defecte motors kunnen zijn of geen stroom daar naar toe van de 2 doormodules?
  5. De storing is sinds ik de auto heb. Bij mijn auto zijn de middelste 2 relais C+D. C= courtesy lamp D= Open. Bij mij is de zekering 13 en 14 respectievelijk werkzaam voor 'turnsignals,hazard flashers' en 'cigar lighter'.
  6. Alleen op de deur RA en de achterklep gaat hij op slot. LV,LA en RV niet, deze blijven open. Alle sloten maken een mechanisch geluid wanneer je de auto met de AB op slot doet. Welke zekeringen, circuit breakers en relais kan ik controleren ? Want ik zie nergens 'Power Locks' bij staan.
  7. Top. Ik ga afstellen. Heb je een foto vd Lincoln? Lijkt me een kicken auto. @Peer het zijn de gasveren vd klep, die klik je ipv aandraaien.
  8. Mijn achterklep maakt een lawaai alsof er speling zit. Gasveren onlangs vervangen, bumpstops afgesteld,alle schroeven van plastic bekleding aangedraaid of vervangen. Maar er blijft een geluid zitten. Is het slot of de slotvanger af te stellen?
  9. Eigenlijk alleen de temperatuur van je transmissie vind ik wel een handige functie op de VIC. Waarom koelvloeistofniveau niet gewoon op t dashboard zit ? Lees wel meer probleempjes over de VIC. Bij mij is hij stuk en als ik er hier op curacao eentje voor heel weinig tegen t lijf loop dan denk ik er over na. Maar voorlopig onder aan t lijstje.
  10. Hij lag compleet weggestopt onder het reservoir..leek wel alsof iemand zn best ervoor had gedaan. Lampje doet het ook niet in het dashboard..
  11. Zoals je op de foto ziet, heb ik wel een vlotter in mijn reservoir. Ook een 2-polige contrastekker maar nergens een kabel met een stekker. Ik heb lopen zoeken maar zie nergens een (afgeknipte) kabel met een stekker. Kan iemand een foto posten van zijn aansluiting ? Dan weet ik waar ik moet zoeken..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...