Spring naar bijdragen

Jeep Belgie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    belgium

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Recente profielbezoeken

2,502 profielweergaven

Jeep Belgie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik zoek injectieleiding voor Cherokee van 1999/2001 met vm motor weet iemand waar deze te verkrijgen zijn ,zijn nier meer te verkrijgen via mijn jeep dealer

  2. de voor en tegenstanders zullen het waarschijnlijk nooit eens worden maar als ik dan ook weer kijk wat forte met mijn diesel heeft gedaan en nog steeds doet dan denk ik dat mijn voorkeur toch gaat voor Tunap dan. Ook gewoon als toevoegiging voor de 5,2 voor mijn zus.
  3. ok wat is dan een goede manier om je auto op lpg te beschermen?
  4. Ok nou dat weet ik dan ook weer maar zal dan wel kiezen voor de tunap en dan kijken of ik het er zelf inkrijg met een voetpomp of anders laten doen. In ieder geval bedankt voor de info, helpt allemaal weer mee voor de keuze van mijn jeep.
  5. ok maar ik ben zeg maar een leek hoe schiet je dan zo'n ding in de lpg tank?? En is flashlube makkelijk zelf te monteren? Moet zeggen dat er een laagje in de tank komt is misschien wel een beetje mooier voorgestelt dan de werkelijkheid of zit ik er nu helemaal naast??
  6. hier maar weer een nieuw topic dan tunap versus flashlube wat zijn de voordelen en nadelen en kan ik dit gewoon bij 5,2 van mijn zus erin gooien.
  7. Heb voor mijn diesel ook van alles erin gegooit en uiteindelijk bij forte terecht gekomen en dat is echt wonderspul. Dus kan dat ook bij mijn zus in de 5,2 gooien elke 10000 km
  8. Ok dan zo tunap mijn voorkeur hebben denk ik. Is dat ook raadzaam om dat in de 5,2 te gooien of is dat echt alleen voor LPG Ja de taks is aardig hoog anders denk ik dat ik het wel gedaan had, in nederland kost dezelfde auto op gas maar 1580 euro scheelt toch aanzienlijk..
  9. Dat LPG goedkoper is dat klopt maar de wegenbelasting is over de 2100 euro per jaar terwijl het voor de 2,7 crdi 783 euro per jaar is dat scheelt nogal en voordat je die 1300 euro verschil eruit hebt moet je toch aardig wat kilometers maken denk ik zo. En flashlube moet ingebouwd worden en tunap gewoon bij de tank bijgegooid worden als ik het goed gelezen had. maar moet Tunap dan bij elke tankbeurt of om de zoveel duizend kilometer??
  10. Ok dus eigenlijk de 2,7 crdi overslaan, dacht omdat het een mercedes motor is dat de motor wel goed zou zijn??
  11. Ruudvd Ok dus de 4.0 is de lpg motor ok goed te weten, maar wordt dan voor jou ook de crdi een optie of gewoon een hele andere auto?
  12. Ja maar gaan die ook 400000 mee op gas? En wat is dan beter een 4,0 5,2 5,9 of maakt dat allemaal niet uit welke motor je rijd op gas?
  13. Volgens mij valt het met onderdelen best mee bij mercedes, rij nu een 730D van BMW en daar zijn de onderdelen ook echt niet goedkoop. En volgens mij is JEEP zelf ook niet het meest goedkope merk, maar dat weet je van te voren als je zo'n auto koopt toch?
  14. Nou ben zelf niet zo'n fan van lpg dus zat naar een diesel te kijken en dan inderdaad een met zo'n crdi motor van mercedes dat lijkt me een stuk veiliger denk ik.
  15. Zit net over de grens nu nog ff in hoogstraten maar ga binnenkort verhuizen omdat de garage te klein is. O en het is een 5,2 geen 5,9. Ik was zelf eigenlijk op zoek naar een crdi omdat dat voor mij beter is moet nogal vrij veel rijden maar ik denk dat ik deze dan maar koop voor mijn zus die wel namelijk een benzine versie. kan ik nog mooi ff oefenen voordat ik mijn diesel ga kopen. De motor loopt goed alleen als de motor koud is dan moet ik met het gas ff op toeren houden maar als hij warm is dan loopt hij mooi en schakelt goed. Dus ga hem maar kopen dan zus blij en ik kan lekker oefenen :D In ieder geval bedankt voor alle hulp en info en er zullen vast nog wel meer vragen komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...