Spring naar bijdragen

JanJ

Forum member
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over JanJ

  • Verjaardag 07/04/1962

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bergschenhoek

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2002

JanJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Even een vraagje aan Jan: Start ie eigenlijk nu weer elke dag normaal? en ook als het koud is?
  2. kijk, dat geeft de burger weer moed. Weet je trouwens ook of ik voor elke injector een nieuw branderplaatje en een rekbout nodig heb?
  3. Oké, goeie tip. Heb je ook een idee waar ik zo'n adapter kan kopen/lenen? Is er ergens een handleiding te verkrijgen om zoiets zelf uit te voeren, ik zag namelijk ook de term 'brander plaatsjes' etc. voorbij vliegen in gelijkwaardige topics op het forum. Als ik er aan begin, moet ik ook wel zeker weten dat ik alles compleet heb natuurlijk.
  4. startproblemen......

  5. Maar om kort te zijn, heeft iemand in de buurt van Rotterdam tij en zin om mij te adviseren/helpen met het vervangen van deze 2 'pain in the ass' injectoren?
  6. Zou het niet beter zijn om op deze plek juist 2 nieuwe te zetten? Wellicht gaan ze dan nog 200K mee?
  7. Vorig jaar met de winter kou, begon mijn GC 2.7 CRD slecht te starten, zeg maar gerust soms helemaal niet meer starten behalve dan met remmenreiniger (niet te vaak doen). Hij is door de Jeep garage helemaal nagekeken en heeft nu allemaal nieuwe brandstofleidingen, vacuum pomp, gloeibougies etc., maar kort geleden toen het weer kouder werd, begon de ellende weer. En eindelijk heeft een (overigens een 'niet' Jeep garage) geconstateerd dat er 2 injectoren in m'n blok lek zijn. Nu ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen met de montage. Het zijn natuurlijk de Nr 4 en 5 (dichste bij het bord). Eventueel een goed adres voor de aankoop van de injectoren is wellicht ook gewenst, die dingen zijn behoorlijk prijzig. Als ik het door de garage laat doen, ben ik minstend 1200€ lichter, dus suggesties zijn welkom. Het moet wel leuk blijven natuurlijk.
  8. Tja, hetzelfde probleem met m'n 2.7 CRD. Pas nog alle gloeibougies vervangen in de garage, maar heden morgen met een beetje sneeuw en vorst weer hetzelfde probleem hoor. Misschien een garagebox huren voor de wintermaanden.....?
  9. OK, thanks. Ik ga contact zoeken .
  10. Hé daar, ik ben op zoek naar handige en betrouwbare jeep garages/werkplaatsen in de buurt van Rotterdam (noord). Ik bedoel dus géén dealers (of stealers zoals ze wel eens genoemd worden)want GC rijden moet wel betaalbaar blijven natuurlijk en sleutelen kan ik zelf ook wel een beetje .
  11. Mooie GC aangeschaft, 2.7 CRD, lekkere car !

  12. Gisteren een mooie GC 2.7 CRD gekocht;) woensdag ophalen...heeft 170000 op de teller en is altijd goed onderhouden door z'n baasje. Heeft op tijd z'n beurten gehad. Is alleen nog maar 1 injector vevangen, dus er kunnen er nog meer komen. We zullen zien.
  13. OK, thanks. Ik heb idd al wat rondgevraagd en kwam er achter dat de 3.1 TD veel lawaai maakt. Ook heb ik het verbruik van de CRD en de TD vergeleken en uiteraard kwam de CRD er stukken beter uit. Ben nu op zoek naar een CRD 2.7 via meerdere sites. JJ
  14. Ik ben zoekende naar een Grand Cherokee. Nu kwam ik een 3.1 TD uit januari 2001 tegen die mij wel bevalt. Kosten € 6000,- maar er komen nog 2 banden en een multi-snaar spanner bij. Iemand ervaring met prijzen van een multi snaar spanner? Er staat trouwens 98000 KM op de teller, is wel weinig voor een diesel van 9 jaar oud.....?!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...