Spring naar bijdragen

snelle henkie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over snelle henkie

  • Verjaardag 10/03/1966

snelle henkie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Heb de carrier op het dak bekeken, maar er schijnen ook reservewieldragers voor achterop de Jeep te zijn. Dit schijnen dragers te zijn die je weg kan draaien als ik me niet vergis. Heef iemand daar foto's van , een adres waar ze gemaakt worden of een bouwtekening? En waar laat men dan het nummerbord met de nummerbordverlichting?
  2. Oke, ga ik morgenochtend direct even doen. Thanx.
  3. Mijn 5.2 V8 schiet onder belasting af en toe uit 4lo. En dan meer af als toe. Regelmatig zeg maar. De hendel gaat dan ook iets naar voren richting vrije stand. In de normale stand voor op de weg rijdt hij goed. Is dit iets simpels? kabeltje wat gespannen moet worden of zo? Heb er nog niet onder gelegen. Dacht vraag het eerst eens aan de kenners hier.
  4. Mijn trekhaakstopcontact is niet helemaal goed. Niet alles werkt goed. Nu heb ik beide achterlichten even losgehad en bij het rechterachterlicht is de massa, remlicht en rechter gewone verlichting afgetakt. Links echter gaat de draadboom vanaf stopcontact achter het achterlicht de auto in. Ik kan wel zien dat er ooit vanaf de linker richtingaanwijzerdraad ook een aftakking is geweest. Is er een reden voor dat dt niet gewoon van de achterlichten afgetakt is? Of kan ik de draden gewoon weer van de achterlichtunits afpakken.
  5. Op dit moment buiten. Straks als het weer gaat vriezen binnen. Heb een hekel aan krabben. Op het moment staat er in de schuur in het midden een trekker die gerestaureert wordt. Op het moment niet rijdbaar. zijn het ding nu aan het stralen. Als de wielen er weer onder zitten kan hij aan de kant en dan kan de Jeep weer naar binnen. De passat van mijn vrouw staat wel binnen als ze zin heeft de deur open te doen tenminste.
  6. Houtinleg links en rechts van je stuur verwijderen. Zitten beide gewoon met klemmejes vast. Trek je er met beled zo uit. Daarna het kunsstof rondom jetellers verwijderen door een aantal kruiskopschroefjes eruit te draaien. Zijn een stuk of 16 schroeven denk ik ongeveer. Dan dit kunststof raamwerk eruit nemen. en vervolgens de rado losschroeven. 2 keer dopje 10. Klusje van 5 minuutjes.
  7. Vanacht....Ja je leest het goed. Vanacht de luidsprekerconussen er opnieuw ingekit. Lagen alle 4 rondom los. Klapperden dus behoorlijk. Nu net even geprobeerd, maar vind het geluid maar matig met deze originele installatie.Bassen zijn niet mooi donker. Geluid valt me een beetje tegen zeg maar. Mijn passat met originele speakers(2 laag en 2 hoog) klinkt een stuk beter. Maar goed, laat het eerst wel zo. Zou er met de originele radio en dan nieuwe speakers een betere sound uitkomen? En zo ja welke speakers zijn dan wel goed(en betaalbaar).
  8. Je gelooft het niet...................... Kom ik net in de schuur. En.........CODE. Code ingevoerd en ......MUZIEK :D:D:D:D:D
  9. Wat heb ik gedaan: Accu klemmen los en weer vast met daartussen 20 minuten. Sleutel in accesoiresstand en 2 1/2 uur wachten. Accu klemmen los en weer vast met daartussen 20 minuten Sleutel op contact en 2 1/2 uur wachten. Accu klemmen los en weer vast met daartussen 20 minuten. Sleutel in eerste stand na insteken sleutel en 2 1/2 uur wachten. Deze 3 methodes zowel met radio uit als radio aan. Dus 6 pogingen met als resultaat wait--2hr. Nu staat hij op contact met radio aan en laat hem tot morgen staan. Heb wel de acculader er bij aangesloten. Ook voor deze poging accuklemmen er af gehad en 20 minuten gewacht alvorens de accu weer aan te sluiten. Let wel, ik heb maar 1 keer een foutieve code ingevoerd. Verder is de Jeep nog steeds geweldig......
  10. Code is het probleem niet meer. Code heb ik inmiddels. Alleen dat klereding blijft wait--2hr zeggen. En dat krijg ik met geen mogelijkheid weg........
  11. Goed, Ik had dus de accupool losgehad en daarna vroeg de radio om de code. Ik dus 1 keer een verkeerde code ingevoerd en daarna wait2h. Eerst gewoon 2 uur gewacht, daarna gezocht op dit forum en de procedure gevolg die hier op staat. Dwz. accupool los, accupool vast, auto op contact met radio uit en 2 uur wachten. Vervolgens radio aan en...........wait2h. Wat nu? Gelukkig klinkt een V8 geweldig. Maar af en toe een muziekje zou ook fijn zijn. Rijdt waarschijnlijk ook een stuk zuiniger als ik die V8 niet steeds hoor. Maar goed, de vraag is dus, Weet iemand nog een andere oplossing om van die melding af te komen. Update: In het andere draadje wat ook over de code gaat staat wat de accesoire stand van de sleutel is. Sleutel erin en dan tegen de klok in. Dus daar staat hij nu op. Om 10:30 uur weet ik of het lukt....... Update: Klereding zegt nog steed wait. Heb nu iedere keer de - pool erafgehad en daarna alle standen van de sleutel gehad met tweeenhalf uur wachten telkens. Nog ideeen iemand????
  12. Is de accessoire stand de stand dat de lampjes op het dashbord branden? Contact zeg maar. Dus de stand waarin de sleutel terugkomt na het starten? Ik heb daarvoor ook nog een stand zitten nameleijk en daar heb ik hem 2 uur op gehad en dan moet ik nog steeds wachten:wacko: Wel de -pool van de accu losgehad. Zal morgen hetzelfde wel weer proberen, maar dan met de auto op contact...
  13. Heb je een linkje waar ze op internet te vinden zijn?. En dan gelijk een vraag. Als ik een andere radio inbouw, kan ik dan alles aansluiten vanaf de twee stekkers die er nu achterop zitten? Of moeten er ook draden opnieuw naar de speakers gelegd worden. Dit omdat de versterker onder de achterbank zit. Ben namelijk ook van plan er een andere radio in te zetten. Heb de accupool er af gehad en ben niet in het bezit van een code. Opnieuw aanvragen gaat waarschijnlijk rond de 100 euro kosten en dan heb ik nog maar een radiocassette.
  14. Ik zoek voor mijn GC uit 1998 velgen voor winterbanden. Mag dus staal zijn of lichtmetaal. Wie heeft er nog 4 liggen waar hij vanaf wil.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...