Spring naar bijdragen

palliezj

Forum member
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over palliezj

  • Verjaardag 29/03/1962

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Alkmaar
  • Interests
    Sleutelen

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2001

palliezj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb deze liggen, laat me weten of je ze nog nodig hebt.
  2. Sorry Ab, was mij niet bekend maar nu wel. Zal er rekening mee houden.
  3. In principe is alles nog te koop, maar om een beetje aan je antwoord tegemoed te komen: Motor met kop, ontsteking en waterpomp 650 eur. Versnellingsbak 300 eur. Tussenbak 300 eur (goede visco) Lpg installatie G3, prins C5 verdamper (1 maand geleden gereviseerd), tank 70 ltr. 275 eur. Radio 60 eur. Grille dark irish 20 eur. Grille chroom 25 eur. Diverse plaatmateriaal op aanvraag.
  4. Door aanrijding op wintersport is mijn GC in onderdelen te koop. Voorzien van prins C5 gasinstallatie onderbouw (70+35ltr). Linkerzijde vanaf voordeur is total loss.
  5. Het is gelukt, hij doet het weer als van ouds. Hoe een kleinigheid een groot probleem kan worden. Aan iedereen die dit ook wil gaan doen kijk goed naar Ab zijn topic hier over, deze is perfect. Dus deze kan dicht.
  6. Vandaag alle vacuum delen goed afgedicht en getest maar geen resultaat. Heb toen messing dop en veer verwijderd en zowaar er kwam gas uit, daar een tijd mee aan het knutselen geweest maar niet het gewenste resultaat. Toen een biertje gedronken en de moed weer opgepakt en verdamper nogmaals open gemaakt, en wat denk je: mebraam waar pennetje uitkomt zat toch verkeerd om gemonteerd (hoe stom kon ik zijn ) inplaats van pen op bolletje zat pen op achterzijde. Nu inmiddels veranderd en morgen maar weer monteren. Laat morgen weten of dit resultaat heeft.
  7. Ab bedankt voor je snelle reactie, ik heb de hele verdamper schoon gemaakt en ook dat palletje als nieuw laten glimmen, hij gaat er glad en soepel door heen. Ik heb zelfs de verdamper er weer afgehaald en open gemaakt om alles nogmaals te controleren. Ik ben er zeker van dat alles er goed inzit. Bij het vervangen van de afsluit cupjes ben ik alleen van dat ronde afstel busje afgebleven omdat alles netjes afsloot. Ik ga vrijdag het vacuum deel eens controleren misschien dat ik daar wat over het hoofd heb gezien. Het blijft vreemd dat hij wel rijd op gas als je zorgt dat hij boven de 1000 toeren blijft daar onder krijgt hij geen gas (het moet iets lulligs zijn). Ik blijf hopen
  8. Ik heb een probleem. Verdamper poliauto 83C5 gereviseerd met dank aan de foto's hier op het forum. Het probleem is dat de auto niet meer wil starten op LPG. Start op benzine maar slaat dan af. Boven de 1500 toeren blijft de auto wel lopen op LPG. Betreft Grand Cherokee 4 liter 1997 Wie heeft de gouden tip?
  9. Hallo B-E-N, zelfde probleem heb ik ook gehad. Ik heb toen ondekt dat het een relais van de auto shut down was (relais in motorruimte) heb bij conrad.nl 7 nieuwe besteld en alle problemen waren opgelost, dus kijk daar eens naar. succes
  10. Hoi Maqu, het relais zit in je zekeringenkastje bij de voeten van bijrijder. Het is een lichtgrijs of geel vierkant blokje. Het vreemde echter dat je een klap onder je dashbord geeft en dan doet hij het weer even, snap ik ook niet helemaal. Misschien heb je hier wat aan. suc6
  11. Sorry mensen, heb het euvel gevonden was het relais in zekeringkast. Had nog een liggen even verwisseld en "probleem opgelost". Boris, het is een ZJ "97. (kan dicht)
  12. Ik heb sindskort een probleem met m'n interval. in eerste instantie ging hij heel langzaam heen en weer, en nu is hij er helemaal mee gestopt. Het normale en snelle wissen doet het wel. Heeft iemand dit eerder meegemaakt?
  13. Hoi Erich heb enkele weken precies het zelfde gehad, sensors vervangen (dure grap) en deed nog het zelfde. Toen electronica schoon gemaakt nog niets, toen relais in zekeringbox vervangen "klaar" schakelt weer als nieuw. Soms is het euvel te simpel om te vinden. Kijk daar eens naar, suc6.
  14. Ramon kijk ook even voor asp-erble op ebay duitsland daar staan zij ook op onder 4- wheeler of zo scheelt in prijs.
  15. Laredo, is bij het verhogen ook je trackbar vervangen (veranderd), en hebben ze de as ook mee veranderd (caster) of langere draagarmen gemonteerd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...