Spring naar bijdragen

rini

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over rini

  • Verjaardag 29/12/1948

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wagoneer
  • Bouwjaar
    1982

rini's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. hallo.

    Ik las op de side dat Jij wel wist hoe die emissie reg. van een wagoneer 1982 er af kan.Zou Jij mij dat kunnen vertellen.WAt er wel en niet afgesloten kan worden.

    B.V.D

    Gr. Rini.

  2. Ab hij slaat ook stationair af wat bedoel Je precies met die emissie reg.
  3. Hallo. al een keer de vraag gestelt over gas maar hij doet het zelfde op benzine. smorgens starten loopt gelijk goed 100 meter slaat hij af moet 1-2 keer starten en gaat weergoed op gas op benzine precies het zelfde maar dan krijg Ik hem bijna niet meer aan de gang maar als hij dan eenmaal loopt dan gaat hij weer goed.zet Ik hem af en IK ga weer rijden dan van de 10 keer doet hij dat weer 5 keer.Kan iemand mij nog een goede tip of vertellen waar ik naar zou kunnen kijken (wel tips gehad van jullie bedankt daar voor maar nog niet de goede) Iemand een iedee!!!!!!B>V>D> Rini.
  4. rini

    lpg

    ja dat doet hij steets erger.
  5. rini

    lpg

    Hallo. Ik heb een wagoneer van 1982 gas inlaten bouwen in duiven. als ik eenstuk gereden heb en ik ga naar een tijdje weer rijden dan slaat hij zo maar af naar een paar 100 meter net of hij geen gas krijgt. kan dat met de choke iets te maken hebben. iemand ook zo iets meegemaakt.of een iedee wat dat zou kunnen zijn. B.V.D. Gr.Rini.
  6. hallo. Ik heb een wagoneer van1982 en een vriesdop lekt.koelvloeistof Mijn vraag kan Ik die makkelijk vernieuwen!!!!zo ja hoe krijg Ik hem er uit .En hoe moet ik hem weer plaatsen. Mag graag wat zelf doen. Gr. Rini
  7. hallo.Dave. kun je mij zeggen waar pr. de nss schakelaar zit van een wagoneer. Want ik heb dat ook dat hij af en toe niet in de P maar in de N start. Gr. rini.
  8. hallo. vanavond gecontroleerd en ingespoten.BVD.Rini
  9. Hallo kan iemand mij helpen. als ik rij en geef goed gas dan wil die eerst niet dan is het net of de ontsteking niet goed staat . die hebben ze naar gekeken nieuwe kabels en bougies. kan het aan de carborateur liggen heeft meschien iemand een idee of een hind.B>V>D>Rini.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...