Spring naar bijdragen

dvollebregt

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over dvollebregt

  • Verjaardag 11/08/1986

dvollebregt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. dvollebregt

    Setje wielen

    Passen ook op een tj toch? 200E waar kan ik ze ophalen? mvg Duco
  2. dvollebregt

    softtop

    Waar heb je die foto vandaan, ben ook op zoek naar onderdeel van standaard top (oem) van een tj, weet alleen niet hoe het heet of waar ik het kan krijgen.
  3. Ik ga morgen eens proberen, maar lees dat het vooral handig in worden is. Ik kijk dan direct of er knik in zit, inegeval bedankt voor snelle reactie!
  4. Ik rij meestal op gas dus tank weinig nu vroeg ik me af hoe je sneller benzine kan tanken, hij heeft namelijk de neiging om elke keer afteslaan. Ik ben ongeveer 15min aant tanken voor 30 liter. Wat is de truc? Benzine blijft naar boven komen.
  5. Ja, heb laatst bij andere auto ook gedaan, ging eigenlijk goed en dan poetsen en krijg je bijna geen verschil.
  6. Dat dacht ik ook, ik reed 2w, was droog en niet heel veel berg op berg af, was van de plek weg richting bewoonde wereld. Stel dat koppeling heet is geworden is hij dan kapot? Ik zal m morgen even schoonspuiten en kijken wat er gebeurd. Ik voelde ook wanneer ik rem dat hij naar links trekt, maar als ik gewoon rij rijd hij rechtdoor. Dit ligt aan de afstelling van de remmen toch?
  7. Relaxt, dan ga ik aan de slag. Met welke spuitbussen hebben jullie de beste ervaring? Motip?
  8. Ik heb net een wrangler op gas onderbouw, is heel relaxt kwa extra ruimte, en het scheelt wel in de kosten. Je moet wel er vanuit gaan dat je met gas bijna 30% meer verbruikt, ook kan een gas tank maar 80% vol gepompt worden dus een tank van 100l heeft maar 80l echte liters.
  9. Ik had nog een vraagje, past op het chassis alleen een TJ bumper of past er ook een YJ op of iets anders?
  10. Bedankt voor snelle reply, ik ga er direct mee aan de slag! Volgens mij lekt hij niet! Ik denk dat ik er veel lol aan ga hebben!
  11. Hey ik heb dit weekend een TJ gekocht voor een prikje. Ik had wel wat vragen weet dat ik wel wat moet vervangen maar heb t gecompenseerd in aankoop prijs. - In de radiator zie ik alleen maar roest, is de enige optie vervangen? - Op de motorkap zit een deuk(voetbalgrote) is dit makkelijk uit te deuken of is er ergens een wrangler sloop waar je voor niet al te veel geld een nieuwe haalt? - De kentekenplaatverlichting doet het niet, nieuw lampje geprobeerd geen geluk. Iemand een idee waar het meestal fout gaat? - Stuur piept als je stuurt? Geen idee waaraan dat ligt? Wel schone olie, lpg in onderbouw en motor loopt als een zonnetje! Ook hard en soft top die mooi zijn! Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...