Spring naar bijdragen

PerfectStorm

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over PerfectStorm

  • Verjaardag 03/12/1965

PerfectStorm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ben op zoek naar LM velgen, orginelen zitten er onder getooid met een setje goede BFG van 31". Wil van 15x7 naar 15x8.
  2. Ik ben op zoek naar een setje velgen (liefst vijf) voor mijn TJ uit 2000. Maat 15x8 etc. ET waarde moet zo zijn dat ze standaard gemonteerd kunnen worden (20 als ik me niet vergis), er komen 31x10,5x15 banden op. Velgen moeten in goede staat zijn.
  3. Beste forum leden, Op maart aanstaande gaat het gebeuren, eindelij ben ik dan eigenaar van een Jeep TJ 4.0 automaat gebouwd in 2000. Apparaat is geheel standaard buiten wat RVS details. Na de leverdatum zal ik foto's plaatsen, begreep dat dit de eerste behoefte is van de geachte forumleden. Buiten allerlei wilde plannen voor wat betreft de vering en de hoogte is mijn eerste interesse een LPG tank. Jaja, de krediet crisis slaat bij mij ook toe. Een gemiddelde van 1 op 5 lijkt me redelijk financieele zelfmoord. Nou heb ik de stoute schoenen aangetrokken, wat LPG inbouwers aangeschreven en een offerte retour gekregen van de inbouw van een onderbouw LPG tank van 70 liter en een 39 liter benzine tank. Kosten totaal 2750 inclusief alles. Merkte verder dat er een bedrijf "NEE" zei aangezien de onderbouw tank uit produktie was. Nou is mijn vraag of dat een reeel bedrag is of dat het zinvol is om verder te shoppen? Latere vragen over de hoogte en maat banden zulllen begin maart volgen..... Alvast dank voor het lezen van dit bericht, oneindige dank als je in staat bent er iets zinnigs over te roepen. Met groeten, Hans
×
×
  • Nieuwe aanmaken...