Spring naar bijdragen

jack18

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door jack18 geplaatst

  1. Als die crown radiateur gewoon op een xj 97 past zou ik hem graag voor
  2. Hey sickboy. Ik Jack (van de overkant) zou deze wel graag op mijn Email ontvangen van je. Ik heb by the way afgelopen donderdag mijn (jou) interieur bij Rob opgehaald. Ha Ha. moet niet gekker worden. grt Jack
  3. jack18

    Beige Leder Int

    ben inmiddels voorzien
  4. jack18

    Startmotor Xj 97'

    te koop startmotor xj 97. gekocht bij Jeep cherokee parts voor
  5. jack18

    Beige Leder Int

    Voor niet al te veel geld zoek ik een beige leer interieur en mogelijk vloerlijsten voor beneden aan het linker en rechterportier.
  6. heb je de stoelen en de achterbank nog?. zo ja,in welke staat zijn deze. misschien een foto hiervan. grt
  7. Ik heb het zelfde probleem , alleen kan ik met de motor aan en uit zetten het probleem meestal verhelpen. Het vreemde is dat ik het dan weer wel en dan weer niet heb. Ook ik heb alles uit de kast gehaald. Heb inderdaad een nieuwe remschakelaar geplaatst, en heb m aan de computer laten hangen bij de jongens van ATS (Den Haag) maar konden daar niets vinden. Toen heb ik m gebracht voor een onderzoek en tevens voorzien van nieuwe olie & filter, maar zij hebben ook niets op kunnen lossen. Ben nu op zoek naar een schakelcomputer voor een XJ'97 om ook deze maar te vervangen in de hoop dat dat dit wat opleverd. Ik lees nu zojuist dat jij de converter en oliepomp hebt vervangen. Waar zit deze, wat kost dat geintje en waar hebben ze het probleem opgelost. Ik wil er meer van weten want hier wordt ik helemaal gek van. Ik hoop dat je me verder kunt helpen. grt Jack
  8. Goede foto. Hier heb ik tenminste wat aan . Bedankt voor alle info.
  9. Jesus. KITTEN vergeten. Laat maar
  10. De laatste zin moet zijn " ik heb dit van kennissen uit de States. Het raam van binnenuit heeft de oplossing geboden. Lijkt me een betere zin.
  11. Hai. Heb exact het zelfde probleem gehad. Alles uit de kast gehaald. de ene keer als het geregend had niets aan de hand en de andere x blank.Hoe kan er in vredesnaam zoveel water in de auto komen zonder dat ik kan ontdekken waar het vandaan komt. Net als jij alles nagelopen zoals jou. met nood weer in de jeep gelegen om maar iets te ontdekken. Naar carglass geweest om mijn voorraam te laten kitten. Radeloos, Totdat. Ik het zo zat was en mijn voorstoelen verwijdert heb vloerbedekking eruit met ondertapijt, (dat ondertussen stonk als de pest). Wat bleek ?. Het meeste water wat je vindt n a regen of noodweer bevind zich al in je auto. Er komt iedere keer water bij maar geen liters per nacht anders had je dat wel ontdekt. De stand van je Jeep bepaalt waar het water naar toe loopt (dus ook in beperkte mate naar je pasagierskant, ondertapijt werkt als een spons.). Waar de lekkage uiteindelijk vandaan kwam zal ik je proberen uit te leggen. Ik zal om te beginnen aan de bestuurderskant het linkerpaneel (waar ook de voorklephendel zit) te verwijderen.Eerst her dorpeltje losschroevennatuurlijk. Probeer als het regent je vinger op dat gedeelte tegen de carrosserie te houden.De kans is zeer groot dat je nu de waterloop ontdekt tegen je vinger die voor het oog ontzichtbaar is. Dit water komt WEL van het voorraam. Dit is een kwaaltje van de cherokee heb ik vernomen van jeepers. Je moet je linker voorruitlijst verwijderen en dan zal je hoogstwaarschijnlijk ontdekken dat linksonder er toch (wederom allen met de vinger op te merken) het water onopvallend vauit hier naar binnen sijpelt. Ik hoop dat je het snel kan vinden want hier raak je behoorlijk gestrest van. Heel veel succes met je speurtocht. Ik hen dit van kennissen uit de states, en heeft na het van binnenuit kitten de oplossing geboden. Heel veel succes.
  12. Ik wilde nog terugkomen op het verhaal van die sensoren. zijn deze redelijk eenvoudig te vervangen ?of moet dan toch je hele bak worden gereviseerd. Ik heb toch het vermoeden dat dit het euvel is,ook omdat het met uitzetten en starten weer verdwijnt. Als je hier wat over weet zou ik het graag van je horen.`bedankt alvast.
  13. Inderdaad. Ik ga met alle info in de weer om uit te vinden wat er loos is. Blijft lastig. Rij nu al 11 jaar xj, en ze blijven me verassen.Grt
  14. Ik ben natuurlijk gelijk ff gaan checken maar hij schakelde nu weer of er niets aan de hand was. Ik kan dit testje alleen uitvoeren als hij niet doorschakelt naar zijn 4 neem ik aan ?. Als hij wel schakelt werkt alle natuurlijk naar behoren en schakelt hij keurig terug als ik afrem bij 80 km per uur. Is er makkelijk bij de remschakelaar te komen, dan kan ik er zowiezo ff naar kijken. Ik hoop echt dat dit t is. Alvast bedankt voor je reactie.
  15. Het is inderdaad een noodoplossing, opnieuw starten, en dit werkt meestal prima. Het is natuurlijk geen doen om zo te moeten rijden. Is het niet mogelijk om de sensoren in de versnellingsbak te vervangen?. Of moet er dan toch een andere bak onder. Als dit wel mogelijk is, waar kan ik dan vinden welke sensoren ik hebben moet. Mijn Jeep is uit 1997 en heeft een 4.0l benzine motor. Ik ben erg content met je snelle reactie. Alvast onwijs bedankt.
  16. Zeer vermoeiend dit probleem. Het schakel probleem van de automaat is er niet altijd. Hij gaat dan niet van zijn 3 naar de 4de versnelling. Ik heb dit probleem een aantal maanden geleden al aan de hand gehad maar dat is weer als sneeuw voor de zon verdwenen. nu komt het met grote regelmaat voor dat hij niet schakelt, ongeacht de temperatuur van de motor of buiten temperatuur. Heb alle kontakten in gespoten met kontakt spray maar dit mocht deze x niet baten. Ben uiteraard al bij de garage geweest om hem door te laten meten maar natuurlijk schakelde meneer weer als een zonnetje, en dus niets te ontdekken. automaat bij een at specialist op de computer aangesloten tijdens een proefrit, maar schakelde wederom weer perfect. Ik heb goede ervaringen met "jeep cherokee parts: te Tilburg, maar zij kennen dit probleem niet, en moeten het ook uitzoeken. Als er een andere bak ondermoet gaat me dat ongeveer €1100 a €1200,- euries kosten. Nou heb ik er geen verstand van maar als de bak kapot zou zijn schakelt hij toch niet opeens weer een paar dagen perfect en dan weer niet. Kapot is kapot lijkt mij. Als dit echt de oplossing is prima, maar dalijk laat ik er een andere bak onder monteren en doet ie t nog. Kan iemand me uit de brand helpen. Ik hoop dat we wat over het hoofd zien. HELP.
  17. Bedankt voor de info, ik ga in ieder geval alvast de olie van de automaat vervangen en direct een nieuw filtertje plaatsen. Grtjs Jack
  18. Hai roel, ik ga aanstaande dinsdag mijn grabbers er op laten zetten. Ben er erg blij mee. Ik heb zojuist die van jou gekocht en kwam je nu hier tegen, zodoende wilde ik toch even reageren.grt Jack
  19. Ook ik heb het probleem dat mijn xj 97 slecht uit zijn 4wdrive komt, maar als ik even gas geef in zijn achteruit zit ie zo weer ie zijn 2wd. Ik zou wel graag weten waar de pennetjes die gesmeerd dienen te worden zitten en of ik dat zelf kan doen. Ook vindt ik de bak in 4wd vrij rumoerig.Is daar ook wat aan te doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...