Spring naar bijdragen

grand cherokee

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over grand cherokee

  • Verjaardag 23/01/1980

grand cherokee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, Juni afgelopen jaar heb ik voor 2nieuwe zomerbanden (Continental Crosscontact 2)gemonteerd vanwege slijtage, er was nog 2mm over. De achterbanden hadden nog 3mm en die wou ik in Maart als de Zomerwielen er weer op gaan vervangen. De tussenbak moet dit toch op kunnen vangen of is het vershil te groot? Maar nu heb ik afgelopen weekend de winterwielen geplaats met Nokian WR G2 Suv en die hebben rondom nog 5,5mm. Maar na montage hoor je af en toe in bochten en altijd bij gas los een duidelijk hoorbaar zoemend geluid. Wat kan dit zijn? Het gaat om een WJ 4,7 V8 2002 met 183.000km. De vloeistoffen in voor/achteras en differentieel zijn 40.000km geleden vervangen en zijn dus over 8000km weer aan de beurt. Alvast bedankt!
  2. De Nokian WR G2 SUV zijn ook hele goede banden, ik rijd er al 3 winterseizoenen op en ze rijden perfect, altijd heel veel grip en op de snelweg ook bijna geen geluid van de banden.
  3. Hey Martijn,

    Ik lees nu net pas je berichtje in mijn mailbox, kon je bericht op het forum namelijk neit lezen.

    Ja ik ben hier ook op dit forum, leer je nog eens iets over je auto. Ik heb er zelf al genoeg aan gesleuteld.

    Lekker getraind de afgelopen week trouwens!!!

    Het weer bij ons was in ieder geval super.

    Groetjes Edwin

  4. Mijn ruitenwisserbladen zijn versleten, dus weet iemand toevallig welke ik moet bestellen? En welke adapter daar dan op moet zitten? Het is voor mijn Grand cherokee uit 2002.
  5. Hallo, Net tijdens het uitzuigen van mijn Jeep Grand Cherokee (4,7l V8 Limited 2002) vond ik een zekering onder mijn linkervoorstoel! De zekering was zilver en er stond een twee op. En er stond ook 32V op. Ik onder de stoel kijken maar ik kon niet zien waar die nou vandaan kwam! Zouden jullie weten waar die van is en waar die hoort? De stoel deed het nog wel gewoon. M vr Gr.
  6. Vanmiddag zag ik dat er waterige dunne olie onder mijn Jeep Grand Cherokee (4,7l 2002) lag! Wat kan dat zijn? M vr Gr
  7. Het ruikt niet naar olie en het is gewoon dun en waterig en heeft zo'n olie kleur met alle kleuren van de regenboog:P! Maar ik denk dat het gewoon wat vet/olie is dat door de regen van de auto afdruppelt aan de onderkant. want het is heel weinig en niet zo heel dik! M vr Gr
  8. Ik heb afgelopen week precies hetzelfde gehad met mijn Grand Cherokee(2002)! En als ik radio luisterde had ik nergens last van. Ik heb er nu trouwens geen last meer van jij wel ErwinGC?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...