Spring naar bijdragen

Gunther2

Forum member
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Gunther2 geplaatst

  1. Hallo Hallo. Ik ben opzoek naar iemand,bedrijf die een 4.6,4.7,4.9 strokerblok kan en wil bouwen. Wat zijn de kosten hier voor? Hoeveel pk's kan er uit gehaald worden? Hoeveel Koppel? Het moet wel betrouwbaar blijven... Het is voor een cj7 4.2 1980 En voor een wrangler 4.0 low output 1987. Mischien van deze twee blokken 1 stroker bouwen. En dan nog een nieuwe opgebouwde waar we geen motoren voor kunnen leveren. Het gaat dus om twee stuks. Mvg. Gunther.
  2. Mischien is je krukas sensor defect,zelfde probleem gehad.wel rondkomen de motor,maar geen vonk,en geen druk op de rail. sensor zxit op het vliegwiel.
  3. Heet,heel heet stoken,dan doortikken.. Succes
  4. Vervang de lamdasonde maar. 20.000 km geen problemen meer gehad. Heb nu weer het zelfde probleem. Morgen weer een nieuwe sonde halen. Jammer dat die dingen niet zo degelijk blijken te zijn. of ze kunnen niet zo goed tegen lpg, ofzo...
  5. Wat moet het kosten?? Groet! Gunther
  6. Gevraagd: Twee voorveren Grand cherokee 5,2 v8, Mag ook gebruikt zijn>> Dank!!
  7. Gunther2

    4x4 rijden gelderland??

    Dat bedoel ik!! Dank je wel! Wil mijn leven beteren,maar het stempel blijf ik behouden!! Haha! Heb me al aan gemeld bij een club.. Maar denk dat ik beter de naam niet kan noemen,anders wordt ik als nog gelynched..
  8. Gunther2

    4x4 rijden gelderland??

    Misschien wordt het eens tijd om me aan te melden bij een leuke club... weet je er een??
  9. Gunther2

    4x4 rijden gelderland??

    Je hebt gelijk! heb 11 jaar bij defensie gewerkt als leo1,2 berger,en mocht graag altijd met een mercedes jeep rond scheuren door oefen gebieden,maar in nederland is daar gewoon niets meer aan,zijn geen uit dagende plekken,daarvoor moest je altijd naar duitsland,of polen. En dat vrije gevoel van overal mogen rijden en doen,zit er nog steeds een beetje in,het is jammer dat alles georganiseerd moet worden in nederland.
  10. Gunther2

    4x4 rijden gelderland??

    Wie Heeft het over raggen?? En waar mag je dan met een cross auto rijden?? ook weer nergens.. Land zit vol regels. Maar ik vind mijn eigen plekken wel,is stukken leuker dan een uitgezet stukje voor gekauwd parcour. bedankt!
  11. Gunther2

    4x4 rijden gelderland??

    Het lijkt me niet zo'n Probleem om af en toe een keer een pad te nemen over de hei... Een stuk hei waar doorde weeks word geoefend door het leger.. En ik denk dat een tank toch iets meer kapot maakt dan een jeepje..Er zijn altijd zeikers bij,maar als je ,je overal wat van aan moet gaan trekken?? En we zijn niet allemaal Heilig. Wie heeft er wel eens te hard gereden?? Ik rij echt niet in een natuurpark! Zijn ze op die clubs ook zo zeikerig?
  12. Gunther2

    4x4 rijden gelderland??

    Dan maar weer vol gas over de ginkelse heide!!
  13. Gunther2

    4x4 rijden gelderland??

    Hallo!! Wie weet waar je een beetje kan terrein rijden in gelderland,omgeving?? Mvg gunther
  14. Gezocht lift kit 2,3 inch voor een cherokee uit 1996. Mag ook tweede hands zijn,en wil het er des noods zelf eraf sleutelen. Maar wel voor een redelijke prijs. Of twee voorveren grand cherokee 5,2 l Daarmee schijn je ook een paar cm mee omhoog te kunnen. Mvg Gunther
  15. Je had helemaal gelijk.. Met uitlezen van de computer van de auto,kan men niet zien of de sonde kaduk is.sonde is doorgelust naar computer van lpg,en computer van de auto wordt bedot,krijgt altijd een goed signaal..vandaar dat alles in orde was met uitlezen computer auto.. Dank!!
  16. Prrobleem is op gelost!! nieuwe lamdasonde,loopt weer perfect!! nu alleen nog een nieuw membraam in de lpg verdamper,lekt een heel klein beetje... Allen bedankt voor de reacties... Groet, Gunther:bye1:
  17. Heb de comp.uit laten lezen bij b&s,maar die konden het niet vinden,op dat moment deed ie het ook weer perfect. storing is er dan wel,dan weer niet...
  18. gezocht: Lambdasonde voor jeep cherokee 4.0l uit 1996. Liefst tweedehands. Ik heb een rare storing,en denk dat het mischien de sonde is. nieuw vind ik een beetje te duur,bijna 100 euro vind ik wat te veel om iets te testen... Dank!!!
  19. Doe ik!! Ik Was vandaag opzoek naar een lambda sonde voor mijn jeep,4.0l uit 1996. Wat zijn die dingen pokke duur!! bijna 100 eurie!! En omdat ik niet zeker weet of dit mijn probleem als sneeuw voor de zon doet oplossen,heb ik de vraag.... Wie heeft nog zo,n ding liggen,voor weinig??? Dank
  20. Hier ben ik weer!! Nog steeds het zelfde probleem!! alles al gechecked! alles luchtdicht gas huis schoongemaakt,niets helpt.. Deze week ga ik een nieuwe lambda sonde plaatsen, hier meten we niet de juiste waardes.. Nog meer tips??? Dank allen!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...