Spring naar bijdragen

saenskoekie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over saenskoekie

  • Verjaardag 28/07/1973

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1991

Recente profielbezoeken

1,035 profielweergaven

saenskoekie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. ik heb mijn cherokee verhoogd met 3" dus ze moeten al wat langer zijn dus vandaar. en trouwens nog bedankt voor de goede sevice met de bestelling de laatste keer boris was weer top.
  2. ik zoek voor mijn (xj) een set Rancho RS 5000 schokbrekers ik heb er 1 die lek is aan de achterzijde. was voor de apk geen afkeur (nieuwe regel schijnt het) maar wel een opmerking. Gr saenskoekie
  3. saenskoekie

    Even Voorstellen..

    welkom in het land van de jeepers en je weet het he jeep(just empty every pocket)
  4. Graag gedaan en succes en een koele zomer toegewenst
  5. wie weet is je druk telaag maar dat kan je controleren. kijk langs de achterzijde van je pomp naar beneden en je ziet een druk vat met een kijk glaasje erop. aan de zijkant van het druk vatje zie je een sensor met twee draadjes erop verbind deze door en als de motor draait zet dan even de airco op max dan hoord de airco pomp in te schakelen doe dit kort maar dan weet je wel dat het systeem werkt. als het zo is dat de airco pomp dan wel inschakeld dan word het hoog tijd dat je systeem gevuld word.(let wel op dat je een r12 airco systeem hebt en dat er maar een paar bedrijven deze vullen ik weet er 1 in mijdrecht die is goed en zeker niet duur) suc6:whistle:
  6. saenskoekie

    King Cruise

    erg koud maar wel leuk moet zeggen dat ik me erg alleen voelde:( als enigste xj cherokee wel andere jeeps gezien maar door de lijn heen was het erg leuk:yes: en druk. ik heb nog wel een paar jeeps zien rijden met de sticker van het jeep forum
  7. saenskoekie

    King Cruise

    ik ben er rond 13.00 ff kijken of we misschien de jeeps een beetje bij elkaar kunnen zetten:rolleyes: tot straks
  8. saenskoekie

    King Cruise

    ik ben er ook met de xj lijkt me leuk eens andere jeepers tegen te komen hoorde wel dat er een groep lowriders komt is ook grappig om te zien:D
  9. ik ga niet zeggen dat het de oorzaak is hoor maar let er wel op dat je niet van die goedkope motor olie gebruikt want dat vaak ook het probleem. van sludge op den duur. deze olie verbrand namelijk ook makkelijk. en daar heeft een hoogwaardige motorolie geen last van een goede 10w40 heeft er geen last van. die zijn er van diverse merken bijvoorbeeld kroon en die leverd boris ook.
  10. als blijkt dat de lagers en de cilinders goed zijn laat dan wel de cilinderkop afpersen en desnoods even slijpen dat je zekerweet dat hij recht is anders ben je voor niets bezig. en slijp dan zelf met wat slijppasta en een zuignapje op een stokje alle kleppen dat scheelt erg veel compressie. en vergeet de kleprubbers niet te vervangen dat kan ook de verbrande olie verklaren. kan je namelijk meteen de klep speling in de klep gelijders controleren. zo ik geloof dat je nog aardig wat te doen hebt nu maar het is zeker de moeite waard reken daar maar op.
  11. He man lijkt erop als ik deze drap zie dat er een hoop olie is verbrand. Kijk goed hoe je cilinderwanden en zuigers eruit zien. en kijk even over de zuigers niet te veel ruimte hebben beweeg deze links en recht als deze tegen over elkaar teveel bewegen dat is niet goed. En neem een bak waar de cilinder kop in kan en haal bij een auto matrialen winkel ontvetter voor ontvetter bakken en maak deze met een kwast schoon dat werkt perfect.
  12. misschien een stomme vraag hoor:blush: maar achter is mij bekent met slip erin maar telt dit ook voor de vooras dat die slip erin moet??????
  13. Niets vervelender als dit maar met twee kapote ab's heb je een probleem kort gezegt als ik jou was zou ik toch de complete start onderbreker er uit slopen de ervaring leert dat zeer veel alarm/start onderbrekers problemen geven en altijd op de momenten dat jij het juist niet kan gebruiken dus neem een kniptang en verbindings stukjes volg vanaf je unit de kabel boom en weg met deze elende. het is wat kort door de bocht misschien maar wel de beste weg naar mijn menig of er moet nog iemand zijn met het zelfde merk en type start onderbreker met twee ab's dan hoef je alleen de unit te vervangen. sterkte en succes.
  14. ik heb wel wat ervaring in het rijden in het terrein maar hoop toch eerst even de verhogingsset er op te hebben. en als de oppas meewerkt denk ik dat ik even kom oefenenenenenen:D en weer eens even van gedachte wisselen met de mede fanaten:bye1:
  15. als je tussen de containers staat heb je een probleem Het staal in de buurt trekt de radiografische straling weg of blokkeerd ze dit probleem heb je ook als je met een mobiele telefoon in een stalen gebouw staat of een flat met veel beton ijzer dit noemen ze de kooi van faraday. hier is geen oplossing direct voor voor een afstandbediening van een auto
×
×
  • Nieuwe aanmaken...