Spring naar bijdragen

cleo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over cleo

  • Verjaardag 16/07/1948

cleo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. De mistlampen werden nog een keer extra geschakeld via een extra aftermarket schakelaar op kniehoogte aan de bestuurderskant. (slecht te zien) Mogelijk te wijten aan een falende originele schakelaar of iets dergelijks. In ieder geval bedankt voor het meedenken. Cleo.
  2. Als mijn gewone licht aan staat gaan ook de bijde intergrale mist achter ligten aan . met het schakelaartje zijn deze niet uit te zetten . het is een xj van 1998 voor dat ik alles ga openen heeft iemand dit al eens aan de hand gehad ??? nieuwe schakelaar of het rela ??? ben benieuwed cleo
  3. bedankt hier kan ik wat mee met vriendelijke groet cleo
  4. cherokee van 1998 wil ik de tussenbak verversen wie weet wat voorn olie er in moet en waar men op moet letten als je deze opvult . de dealer zegt atf dexron3. geregeld wodt gesproken over limited slip toevoegingen. is dat voor mijn tussenbak ook van toepassing?
  5. De linkervoorstoel van mijn XJ van 1998 staat behoorlijk naar rechts doorgezakt. Je voelt het goed als je er op zit. Het is stoffen bekleding. De zitting voelt echter wel overal goed hard aan en er lijkt ook geen overmatige speling op de scharnieren te staan? iemand ervaring? Is deze stoel af te stellen? mvg Guus.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...