Spring naar bijdragen

JavaBoon

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

JavaBoon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Martijnn, it's all yours. Mijn wederhelft wil niet. (en die is me meer waard dan een auto )
  2. heb je m nog in de schuur staan en is het nog afhalen in Leersum?
  3. @masis, mag ik ook een pm'etje van je? :-)
  4. Wat wil je weten? In het kort: radardetectoren mogen niet in een auto werkend aanwezig zijn, nog mag er in gehandeld worden. Opspoorbaarheid van die dingen was erg goed vanwege de straling die de eigen local oscillator uitzond. Daar zijn de radardetectordetectoren voor gemaakt die de pliesie heeft. De filters die Enerby o.a. maakt is een metalen behuizing met een high-pass filter erin waar de 24 en 36 GHz straling wel door gaat maar de 11 GHz local oscillator (eigenlijk mengoscillator) niet door gaat. Dat betekent detectieverkleining van pak m beet gemiddeld een meter of 100 naar minder dan 1 meter en dus feitelijk niet meer te detecteren. De filters zijn alleen geschikt voor de (oude) stinger apparatuur en de beltronics remote modellen (komen allemaal uit dezelfde fabriek en zien er vrijwel eender uit). Die radardetectoren werken zonder meer allemaal goed, met 1 mits. Er is 1 type radar die minder goed is uit te lezen, dat is de opvolger van de multinova (ben de naam even kwijt). Die is wat lastiger te detecteren maar daarin tegen ook (nog) vrij zeldzaam.
  5. JavaBoon

    standkachel

    24 volt, das wat lastig in een 12 volt auto Ik zou er wel 1 op mijn GC willen hebben, maar daar heb ik dan 3 problemen bij 1) geen 24 volt 2) geen diesel 3) Ik vraag me af of ik zoiets zou kunnen monteren. Wat denk je?
  6. JavaBoon

    Even Voorstellen..

    Ik zal me ook maar even voorstellen. Ik ben Wim, Rij al tijden een BMW 1200GS motor en heb daarnaast voor de fun een Chevrolet Blazer uit '01. Daar ben ik een beetje op uitgekeken en heb mijn oog laten vallen op een Jeep GC en dan wel de '98er limited oftewel een 5.9 liter V8 apparaat Om me terdege voor te kunnen bereiden ben ik hier terecht gekomen (en ik ben een hopeloze forumjunkie, heb standaard elke dag minimaal 6 fora open staan). Ik heb nog geen 5.9'er op het oog, maar als iemand wil ruilen tegen een Chevy (in technisch zeer goede toestand, maar met wat kleine portieropenlakschadedeukjes) dan is dat ook OK. Verdere hobbies: schietsport. En niet van dat benauwde, maar het dynamische werk. (lees parcours).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...