Spring naar bijdragen

lobstarphonk

Forum member
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over lobstarphonk

  • Verjaardag 16/08/1973

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1989

lobstarphonk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt iedereen! Ik ga er mee aan de slag. Ik laat nog even weten wat het is geworden.. Ik zal ook mijn profielfoto eens veranderen. Deze Cherokee is er al lang niet meer..
  2. Hallo Ab, Ik had inderdaad al gezien dat er verschillende types zijn.. Hoe kom ik er achter welk type ik heb? Is dat gewoon via het bouwjaar? Bedankt alvast!
  3. Hallo DogJeeper, Bedankt voor je respons. We hebben inderdaad al geprobeerd om hem handmatig in 2WD te krijgen.(dus onder de auto) Op jou afgaande zal het, zoals ik al dacht, in de bak zelf zitten. Is het niet sneller om gewoon een andere tussenbak eronder te schroeven? Ik moet het inderdaad laten doen, want ik ben niet in de gelegenheid om dat te doen.(geen ruimte/tijd) Tijd is dus
  4. Hallo Allen, De tussenbak van mijn XJ uit 89 zit vast in 4x4. Na veel vruchteloos proberen hebben we de as van de tussenbak er maar af gehaald. Zo kon ik in ieder geval rijden. Van de zomer gaan er weer aanhangwagens achter de auto, en waarschijnlijk heb ik zo nu en dan vierwielaandrijving nodig. Is er een handeling die ik kan verrichten of kan ik beter een andere tussenbak eronder laten zetten? Zo ja, welke? Want ik heb gezien dat er zat verschillende tussenbakken zijn.. Alvast bedankt! Groeten, Andy.
  5. Hallo Erikbond, Het raamechanisme, is dat voor de bestuurderskant of passagierszijde? Gr, LP
  6. Hee Loek,

    Bedankt voor je berichtje! Ik bel je morgen voor een afspraak!

    Grt,

    Andy.

  7. Hoi, dit is me telefoonnr. 0626952659 dan kan je me bellen voor een afspraak.

    Greetz Loek

  8. @ Loek: Mag ik me melden voor die bladveren? Ik wil mijn XJ naar standaard hoogte gaan terugzetten. Gr, LP.
  9. Vraag: Ik wil een nieuwe antenne plaatsen in een bestaand gat. Dit gat zit in mijn rechter spatbord. Haal ik dan mijn spatbord eraf,of moet ik het binnenscherm eraf halen? Stomme vraag misschien,maar als ik het hier vraag scheelt het mij morgen zeker een uur.. En uren zijn kostbaar op je enige vrije dag! Bedankt alvast! LP.
  10. @ Ab: Ik was er niet van uit gegaan dat er eventueel bevestigingspunten zouden zitten. Ik dacht dat je dan zelf moest gaan knutselen,leek me niet zo'n goed idee. Maar goed,dit biedt weer perspectieven! bedankt alvast! lp
  11. Hallo Allen, Ik ben een beetje aan stoeien met een kinderstoeltje,wat ik in de nabije toekomst moet gaan plaatsen in mijn '86 XJ. Ik had eerder al een vraag of iemand ervaring had met Isofix plaatsen.Helaas.. Aangezien ik achterin 2-puntsgordels heb,en alle systemen van 3-puntsgordels uitgaan,was mijn vraag: Heeft er iemand ervaring met het plaatsen van 3-punts gordels? Ik denk persoonlijk dat het niet op een veilige/verantwoordelijke manier kan. Kan iemand dit bevestigen/ontkrachten? Zijn er überhaupt mensen die het probleem met de 2-puntsgordels en kinderzitjes opgelost hebben? Alvast bedankt! LP
  12. Hallo allen, Heeft iemand ervaring met het installeren van een zogenaamde Isofix-beugel? De mensen onder ons met kleine kids weten wel hoe of wat... Het zou gaan om een '86 XJ. Alvast bedankt! LP.
  13. Hee General, Zou je mij op de hoogte willen houden,wat betreft sleutelruimte. Ik heb ook wel interesse,mits een beetje betaalbaar. Ik zit overigens in Den Haag. LP.
  14. Bedankt mr Templar! Ik ga er mee aan de slag. Iemand voor de vraag over mijn versnellings bak? Toevallig heb ik vandaag peil van de bak-olie gecheckt. (warm,stationair en in Park.) Deze stond ruim over het "max"-streepje. Kan dit ermee te maken hebben? Kan het überhaupt kwaad? Bedankt alvast!
  15. Hee Micheal, Ik rij in 86er XJ. Een oud beestje,zonder ABS dus..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...