Spring naar bijdragen

Reinder

Forum member
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Wagoneer
  • Bouwjaar
    1981

Reinder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo,mocht je nog geen jeep hebben ik heb een jeep wagoneer van 1981 met wat las werk chassis balk stuk vervangen en dak hoeken bij voorraam met zwitsers kenteken motor loopt zeer mooi net nieuwe ontsteking en waterpomp op gezet. advertentie staat op marktplaats onder auto onderdelen rubriek jeep onderdelen nu is de auto nog compleet. vaste prijs,€3750,00 Groeten,Reinder.
  2. OH,Ja mijn nummer is 06-40223553
  3. heb nog wel een benzine dop met sleutel te koop €50,00 incl.opsturen. Groet,Reinder.
  4. Hallo,met Reinder nog een keer heb je de schakelaars aan de stuur kolom al door gemeten of hij daar wel contact maakt naar de start motor want de contact schakelaar stuurt via een rechte pen met de schakel eenheid dus niet van het contactslot zelf,daar zitten geen stroom draden aan verbonden.

    nogmaals succes.

    Reinder,Veendam.

  5. Hallo,ab ik dacht al dat dat kom maar ik wist het niet precies meer ik heb het al eens eerder bij een amerikaan er af gehaald maar dat is al heel lang geleden ik had even een geheugen steuntje nodig nou bij deze bedankt!!
  6. Hallo,met Reinder poos er niet op geweest maar ik heb weer een wagoneer bj,1981 mijn vraag die egr klep denk ik achter op het inteak manyfold is zo lek als een mandje maar die EGR klep en de pomp met de buisjes die op de uitlaatspruitstuk zitten kan er toch ook wel van af het ligt mij bij dat ik dat al een keer gedaan heb bij een andere amerikaan en loopt goed,wie kan mij daar een antwoord op geven. alvast bedankt JEEPERS. en de groetjes:bye1:
  7. Tja, voor dat geld haal je hier ook een mooie denk ik plus kenteken en keuring en A.P.K
  8. Beetje ver weg voor mij owatrol halen bij de zuiderburen 300km ver of breng jij het me even ,grapje ik meng het zelf wel even patrick.
  9. alle jeepers de beste wensen en een waanzinnig blubberig en pechvrij 2008 toegewenst.
  10. Hallo, MSK ik wou even reageren op de zinkspray dat help wel wat tegen roest maar niet afdoende ik spuit er met mijn ML spuit owatrol in das pas goed spul en dat trekt echt in je roest en geeft een goede bescherming maar het klaait als de sodemieter het is net water het kruipt in het kleinste gaatje zelfs tussen je naden door dit mag echter niet meer verkocht worden en je moet een masker dragen en goed ventieleren ik meng nu zelf iets anders maar komt op het zelfde neer hoe het heet ben ik even kwijt maar dat meld ik nog wel de mijne is op dus ik moet toch nieuwe halen ik zweer der bij.
  11. Hallo,Jeroen ik zou gaan kijken voor een dorpel van een ander merk misschien past dat ook,en heb je daar lengte genoeg aan, je moet soms inproviseren.
  12. Hallo, zet er maar een slotje op oorzaak gevonden en nog bedankt allemaal. Groeten,Reinder.
  13. Hallo,Wrangler nou zo ver kom ik ook niet met mijn kennis in schema's en al dat doormeten nou wrangler een vette pluim ik hoef me dus niet ongerust te maken.
  14. Hallo, Jeepers ik zal het morgen even controleren wat jullie nu als tip doorgeven hou jullie op de hoogte alvast bedankt. Groeten,Reinder. Veendam.
  15. Hallo, Yvan ja dat was ik maar dat was vanmiddag al ik was wel happy hoor dat ie weer starte. Groet,Reinder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...