Spring naar bijdragen

Remas

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Remas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik haal makkelijk 1 op 11. (op diesel dat wel )
  2. Wie kent dit probleem of heeft ideeen waar dit aan kan liggen? Mijn antenne komt niet omhoog als ik mijn radio aanzet. Terwijl al het andere aan mijn radio het wel doet. Even afgezien van het display dat niet altijd brand. Dit laatste zal wel ergens in mijn radio fout zitten. Maar tussen mijn radio en de antenne kan ik niet makkelijk bij. Dus alles loshalen in de hoop iets te vinden wil ik voorkomen. Moet mijn rechter-voorscherm helemaal los om direct bij de antenne te komen. Graag wat ideeen om me op weg te helpen. alvast bedankt
  3. Ik heb nu hetzelfde probleem. Heb jij het al opgelost?
  4. om een of andere redenen wil mijn binnenverlichting niet meer uit. Dit heeft me al een nieuwe accu gekost. Ik kan maar niet vinden waar het aan kan liggen. Het gaat om de lampjes bij de voeten en de lampen in de overhead-console en in de bagageruimte. Wie heeft nuttige tips. (voorlopig maar de stekkers losgehaald, maar het wordt nu toch wel donker in de auto)
  5. En er is een nieuwe dieselrijder bij. ook met het gevoel dat de auto een stuk sneller moet kunnen zijn. Volgens mijn garage heb ik onderdruk in een cilinder en een lekje in mijn turbo. Ik ben nu zoekende naar een oplossing en tevens een beetje extra pit er in te krijgen. Bijvoorbeeld andere turbo of chippen. Hebben jullie hier ervaringen mee of ideeen over?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...