Spring naar bijdragen

quicksand

Forum member
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over quicksand

  • Verjaardag 15/12/1955

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2003

quicksand's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Howdy! Wij hebben het voornemen om een trekhaak achter onze Jeep te monteren. Het lijkt mij dat we dit zelf kunnen doen. Is er iemand die dit al een keer gedaan heeft met tips waar we zoal op moeten letten. Is er bijv al een electrisch losse aansluitboom aanwezig / gemaakt af-fabriek oid? Thanks:bye1:
  2. en Duc? Zit je vrouw nog vast?
  3. Bij mij was de BDP sensor kapot.. :blink:Toen hadden wij dezelfde klachten. Succes met de speurtocht;)
  4. draadbreuk zat heel vreemd, ergens tussen de klep en het paneel achter het reservewiel. Dus nu een nieuw draadje getrokken en hij doet het weer!
  5. kan helaas van alles zijn. Bij ons was de BDP sensor defect... sterkte en succes!
  6. Ab bedankt! Ga ik gelijk even checken:yes:
  7. Goodday! Bij mijn Cherokee constateerde ik op een regenachtige morgen onlangs dat mijn achterruitverwarming het niet meer doet. De schakelaar brandt wel, relais en zekering ook goed, echter op de achterruit meet ik geen spanning meer. Iemand dit eerder aan de hand gehad? Evt. een spontane draadbreuk of een meer voorkomende "kwaal"? Alvast bedankt voor de reacties!
  8. Ey, Net geprobeerd om de moer te verwijderen, echter dit lukt niet. De hele zooi draait mee en kan nergens grip krijgen om het wiel vast te zetten! Het lijkt erop dat je een speciale sleutel nodig hebt? Of is er een truukje zodat je geen speciale sleutel nodig hebt:( Thanks for the info:bye1:
  9. aloha! ik heb nog geen tijd gehad om te kijken, maar ga em uit elkaar halen:yes: en laat wel ff weten wat ik tegenkom:wacko: Thanks voor alle response:bye1:
  10. Thanks! ik zal het gaan proberen!
  11. Thanks voor je reactie! Is dit gemakkelijk te repareren, vervangen? Is dit duur?
  12. Good-day! Ik heb dus een probleem met mijn aircopomp. Inmiddels heb ik em bij laten vullen en gebeurt het volgende: Als de motor koud is dan doet de airco het een minuut of 10 en dan slaat ie uit om niet meer aan te gaan. Pas als je em een tijdje om normale kachel hebt dan wil ie het daarna af en toe een paar minuten doen. maar de airco werkt niet meer vanuit hetzelf. Nu het volgende: als ik de motorkap open en er een tikje met een hamer op op het aandrijfmechanisme geef dan draait ie wel weer mee totdat ie na een aantal minuten vanzelf uitslaat, om niet meer aan te gaan.. Iemand een idee wat dit is en hoe dit op te lossen? Ik hoor graag! Thanks! qs
  13. Goodday! Ik heb een vraagje over het afvullen van onze Airco. Deze doet het de eerste 5 minuten en dan niet meer. Niet zo lekker met deze warmte! Weet iemand op hoeveel "gram instelling" de aircovulapparatuur moet worden gezet? Thanks
  14. is onze groene cherokee met beige interieur ook goed? anders wil ik em overigens best wel laten overspuiten en met leer laten bekleden, maar dan moet ie eerst via het programma 'degrotebeurt':yes: misschien heb jij toevallig nog wat connecties, sophie? ow ik zie nu dat de opnames waarschijnlijk al geweest zijn, misschien voor part II dan ?
  15. ik heb een 2.5i 'sport' al 2 jaar en deze doet het, op de vervanging van de bpd sensor (kapot) na, prima! alleen moet je em denk ik niet kopen als je een echte krachtpatser verwacht. maar als je em voor het huis tuin en keuken en af en toe off road gebruikt is ie prima! en zuiniger dan zn 4 liter broer!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...