Spring naar bijdragen

Eagleeyes

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1986

Recente profielbezoeken

712 profielweergaven

Eagleeyes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Mag slotje op, is verkocht.
  2. Hier nog wat foto's voor de liefhebbers.
  3. Wat ik al zeg, met pijn in mijn hart. Hoop dat iemand anders er net zo gelukkig mee wordt, als ik nu ben. Ben er nog steeds trots op.
  4. Hierbij wil ik onze CJ7 te koop aanbieden. Hij gaat met pijn in het hart weg. We rijden er te weinig mee door andere hobby's. Hij verkeerd in zeer goede staat. De Jeep is in onderhoud bij GP Service. APK verloopt 17-04. 13-02 staat al een afspraak bij GP Service gepland voor een nieuwe apk. 04-2015 groot onderhoud gehad bij GP Service. Technisch helemaal nagekeken en in orde gemaakt. 11-2015 onderkant helemaal opnieuw behandeld. 04-2016 Beurt gehad, waarbij bladveren voor zijn vervangen 08-2016 Nieuwe softop geplaatst van Bestop, de sunrider versie. Bikini top aanwezig, stoffen deuren aanwezig. Geen roest of rottigheid. AMC 360 V8. 68.000 mi. Al met al een zeer nette Jeep. Deze gaat nog jaren mee. Mocht je interesse hebben of nog vragen hebben, stuur me even een bericht. Als je meer foto's wil kan ik die ook nog doorsturen. Vraagprijs € 16.000
  5. Ziet er heel netjes uit. Ik was zijn verhaal hier op het forum al tegen gekomen. Helaas voorlopig iets boven mijn budget.
  6. Ja ben nog zoekende, heb ook een andere gezien. Misschien iemand bekend mee? http://link.marktplaats.nl/m830146595 Ben ook bij Vincent Leijtens in Kaatsheuvel wezen kijken, maar daar kreeg ik niet een echt warm gevoel bij. Dus blijven we rustig zoeken.
  7. Ja, die had ik ook al gezien, maar denk toch iets te voor ons.
  8. Hey Michel, Bedankt voor de info. Ik had al een beetje dat gevoel bij Jeep 1, scheelt weer een lange rit voorlopig. Wij zullen hem toch meer als normale cruiser gaan gebruiken.
  9. Het is iemand die zelf ook een cj rijdt.
  10. In onze zoektocht naar een V8 zijn we deze tegen gekomen. Is iemand er bekend mee? Zijn er nog op of aanmerkingen op het eerste gezicht? En prijs technisch? Als we gaan kijken gaat er iemand mee met een beetje verstand van zaken. http://link.marktplaats.nl/m820093056 http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?smid=TAF-SM-TL-S&id=251958247 Bedankt, Michiel
  11. Eagleeyes

    Even Voorstellen

    Hallo allemaal, Ik ben Michiel en woon in Best. Momenteel ben ik met mijn vriendin opzoek naar een CJ-7 met een V8. Mijn droom is al een hele lange tijd om een V8 voor de deur te hebben. Mijn vriendin wil open rijden en de honden mee kunnen nemen. Ze is een beetje bekend met Land Rovers en wil ook het terrein in. Mijn voorkeur gaat uit naar Amerikaans. Tijdens onze vakantie in de USA zagen we veel CJ's rijden en hadden zo iets "dat wordt hem!". We hebben er super veel zin in, maar eerst een geschikte vinden en de huidige cabrio verkopen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...