Jump to content

Joppie

Forum member
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Joppie last won the day on May 9 2020

Joppie had the most liked content!

About Joppie

 • Birthday 06/05/1963

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1978

Recent Profile Visitors

14858 profile views

Joppie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Howell injectie kit voor AMC 304. Tevens te gebruiken voor 360 omdat ik er extra injectoren bijheb.
 2. voor 800 "piek" wil ik ze wel
 3. Steven heeft geweten dat het blok niet in orde was en gaat daar nu totaal niet op in. Zogenaamd beledigd omdat iemand boos wordt omdat je hem troep hebt verkocht en dat je daarna totaal niet meer bereikbaar bent en nergens op reageert. Zo ga je inderdaad niet met elkaar om. Het boze telefoontje kwam pas nadat Steven had gezegd dat hij niet mee wilde betalen aan de kosten, wat eerder was afgesproken. Het gaat inderdaad om wederzijds respect maar bij Steven draait het alleen maar om de centjes. En hier laten we het maar bij. Steven weet precies hoe het is gegaan, ongeacht wat hij nu hier op het forum schrijft om zichzelf schoon te willen praten.
 4. Dat posten doen we dan ook hierbij! Het verhaal van de andere zijde steekt iets anders in elkaar. Nadat Steven een "gereviseerd" motorblok had verkocht, bleek bij thuiskomst bij het aftappen van de olie al dat het blok niet in orde was. Na onderzoek bleek het blok alleen voorzien te zijn van een nieuw verflaagje! Totaal geen gereviseerd blok! Bij telefonisch contact hierover zei Steven dat hij hem ook in deze staat had gekocht en er van overtuigd was bij de koop dat het blok gereviseerd was. Omdat we geen tijd hadden om gelijk weer een ritje naar Belgie te maken, hebben we eerst gekeken of het blok nog te maken was en met Steven waren we overeengekomen dat hij deze kosten zou dragen. Toen de gemaakte kosten van 400 euro aan Steven waren medegedeeld was Steven totaal niet meer bereikbaar voor lange tijd. Toen in een boze bui zijn voicemail ingesproken wat voor hem gelijk een reden was om zich totaal van elke verantwoordelijkheid te onttrekken. Het zakendoen van Steven gaat dus niet zo netjes en naar tevredenheid als hij zelf claimt. Later van meerdere mensen vernomen dat hij zelf problemen had gehad met dit blok en daarna maar doorverkocht heeft al gereviseerd. Zoals Steven inderdaad al zegt, is het inderdaad beter dat we elkaar nog niet zijn tegengekomen!
 5. heeft u de 304 nog

  1. puppy

   puppy

   jep ik heb hem nog.

 6. Eddieeeeeeeeeeeee mooie car man

 7. Ik zou ze kopen Jan die lockers!

  Iedereen rijdt ermee tegenwoordig

 8. Bij mij niet bekend Rob,wat is zijn forem naam?

 9. hi

  Kreeg hem niet te pakken, wil hem eerst bellen voordat ik zijn nr geef, ligt bij Roberto verleg ( ieder wel bekend denk ik ), dus mail hem even of PM via dit forum

  gr

  Rob

 10. he Rob hoe zit het nou met die cj body je zou een tel.nr door sturen?

×
×
 • Create New...