Spring naar bijdragen

Koxke

Forum member
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Koxke geplaatst

  1. Dan bij deze wat meer info..... Kilometerstand: 212000 Automaat, cherry bomb, achterraam geblindeerd, vlakke laadvloer. Belasting is € 29,- p/m. Verder geen luxe zoals airco en electrische ramen, dus dit kan ook allemaal niet kapot .
  2. Helaas moet ik afscheid nemen van deze mooie wagen. Heb er altijd met veel plezier in gereden en nooit problemen gehad. Er zit een cherry bomb onder en APK tot Mei 2009. Er zit een grijs kenteken op en hij rijdt op LPG. Dus weinig belasting en lage brandstofkosten. Vr.pr: € 2950,-
  3. Bedankt Frans! ik zal het zo is gaan proberen.
  4. Ik heb precies hetzelfde probleem. Er blijft stroom op de antenne staan als hij naar beneden is. Nou kan ik de antenne er natuurlijk ook uitslopen, maar hij werkt voor de rest prima. Hoe kan ik dit anders oplossen? Nieuw relais??
  5. Dat dacht ik dus ook. Maar bij het doormeten was hij gewoon oke... vreemde zaak, maar ben wel blij dat het zo makkelijk opgelost is!
  6. Problem solved!!! Ik las hier iets over een m.e.m? En dit was er toch ook wel een denk ik.... Heb net nog een keer de zekeringen nagelopen maar ditmaal met een schema erlangs. En nu bleek dat die bewuste zekering een 5 amp moest zijn en bij mij zat er een 10 amp in. Een 5 amp erin gedaan en ja hoor! Ik heb altijd gedacht dat een (iets) zwaardere zekering niks uitmaakte en dit dan nog gewoon moest werken. Maar dat bleek dus niet het geval.... weer wat geleerd! In ieder geval ontzettend bedankt voor de hulp!!
  7. Dus als ik op deze zekering stroom meet kan ik het dashbord gewoon dicht laten? Het probleem zit dan na de zekering, dus in de kabels naar de dimmer of de dimmer zelf als ik het goed begrijp?
  8. Ik heb de zekeringen zelfs meteen ff gecontroleerd:) en onder in het midden zit er een van 2 amp en deze is ook gewoon oké.... Morgen zal ik mijn dashbord eens open gooien om alle kabels e.d. eens goed na te lopen. Iedereen met een idee van wat het kan zijn, ik hoor het graag!!
  9. Ik heb alle zekeringen doorgemeten en gecontroleerd maar ik zal deze dan nog een nakijken. Wat de massa betreft, hoe kan ik dit controleren??
  10. Bij mij doet mijn dashbord verlichting al een hele tijd niks meer. Ik heb de zekeringen vervangen, dimmer vervangen, alles doorgemeten maar niks! Het vreemde is dat mijn klokje ook uit gaat als ik mijn koplampen aanzet, als ik deze uitzet gaat het klokje ook weer gewoon aan. Weet iemand toevallig waar dit aan kan liggen??
  11. Heeft er iemand misschien een nette achterklep liggen?? Liefst blauw metallic, voor een cherokee uit '94. Als je iets hebt laat maar een berichtje achter met de prijs e.d. en eventueel foto's. Alvast bedankt!!
  12. Ik ben weer een beetje vrolijker.... Net ff mijn radio eruit gehad en ineens zie ik een grote zwarte stekker los liggen ik plug hem in, en jawel hoor mijn kachel begint weer volle gas te blazen. Een probleempje minder. Ga ook eens kijken of de dimmer zelf niet kapot is en dat daarom mijn dashbord verlichting het niet doet. Toen mijn radio er net uit lag zag ik namelijk een oranje kabel gestript en wel bloot liggen. Even op internet gezocht en dit blijkt dus de kabel te zijn die er voor zorgt dat het licht van de radio dimt als ik mijn licht aanzet. Grote kans dus dat die ergens sluiting heeft gemaakt en zo de dimmer naar de eeuwige dimvelden heeft gestuurd....
  13. dat van die "dimmer" was mij wel bekend en ik heb alle zekeringen al doorgemeten en ze zijn allemaal goed. Zit er echt niet ergens een relais wat de boosdoener kan zijn? Als ik trouwens de zekering van het irritante piepje wat begint als je je sleutels op het contact laat zitten of als je licht aanstaat eruit haal, dan blijft mijn klokje wel branden als de koplampen branden. De dashbord verlichting doet het dan overigens nog steeds niet.....
  14. Na lang zoeken in bestaande topics heb ik er nog niks over kunnen vinden dus dan maar een nieuw topic... Mijn dashbord verlichting en mijn ventilator van de kachel zijn er ineens allebei mee opgehouden. Alle zekeringen die zeg maar onder het stuur zitten heb ik al nagekeken en allemaal zijn ze goed. Ook het zekeringendoosje wat onder de motorkap zit (met die grote 60A enz. erin) is in orde. Nu dacht ik misschien nog aan een relais maar ik heb geen idee waar ik het dan moet zoeken. Zou gauw ik trouwens mijn licht aanzet verdwijnt ook het digitale klokje, en dit verschijnt weer als ik het licht uitzet. Als iemand weet wat er aan de hand kan zijn.....alle ideeen zijn welkom. Het is trouwens een Cherokee uit ´94 4.0 HO Alvast bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...