Spring naar bijdragen

JEEP BE

Forum member
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door JEEP BE geplaatst

  1. martijn, Ik heb er nog liggen en heb ze niet nodig, je mag ze hebben
  2. Je hebt een week de tijd gehad, dan maar zo.
  3. Zijn ze reeds verkocht? Waar woon je ergens? Kan je me een fototje toesturen per mail? Mvg JEEP BE
  4. Kan je me er een foto van mailen?
  5. Leuk sleutelen, rijden en modderbaden in 2008!
  6. JEEP BE

    Bladveren Cherokee

    Je kan er ook opblaasbare schokdempers van Monroe onderzetten, ideaal voor het trekken van aanhangers, voor een XJ heb je de MA765 van Monroe nodig, wel even in de US bestellen, veel goedkoper dan hier.
  7. Van Wezel autoparts in België heeft vervang lampen die zo passen.
  8. JEEP BE

    Bladveren

    Hi Jeepers, Heeft er iemand nog een stelleke oude bladveren van nen XJ liggen, om een aanhanger van te maken, eventueel met shackles en U-bolts.
  9. Ik heb op de uitgaande flens , die naar men vooras, een speling van 1mm, in en uit trekken kan, de moer krijg ik niet verder aangedraait. Iemand een idee??
  10. Nee , ik heb er de plaats niet voor, indien iemand intresse heeft mag ie me steeds contacteren
  11. Ik weet bij een oude man een CJ5 van 1957 staan, er steek een 2.3l diesel in, mooie wagen, net enkele roestpokken te herstellen (zitten nie door de lak), er staat een winch op, en heeft zowel een biki top als een volledige top. De man doet hem weg omdat hij te oud word.
  12. Moet je de fussees of draaipunten ervoor lossen?
  13. Heeft er iemand ervaring met het oplossen van een olielek aan de vooras, langs passagierszijde, van een Cherokee 89 met een dana 30 as? Hoe ga je te werk?
  14. Hoi iedereen, Kan iemand me helpen; ben opzoek naar dorpels ommen doorgeroeste te herstellen. Ken iemand hier een leverancier die mooie prijzen aanbied?
  15. Bedankt reeds, Kruisjes van de aandrijfas zijn reeds vervangen, de trillingen situeren zich nogal achteraan. Ik kijk de lagers na, op en neer heffen van het wiel kan me veel vertellen zeker?
  16. Beste Jeepers, Ik heb een Cherokee bwj.89 met 250000km erop. Bij snelheden vanaf 110 km/u komen er trillingen opzetten, deze worden erger naarmate de snelheid toeneemt. Bij 160 km/u is het al grommend geluid. Banden en wielen heb ik reeds gewisseld en nagezien. In de 4x4 stand is het ietsje minder erg. Het is een automaat met 4x4 bak update! Beste Jeepers, Hem de aandrijfas tussen men transfercase en men vooras eruit genomen en de trillingen zijn weg. Ook merkte ik opdat de kop, komende uit de transfercase spelling vertoont, ik kan de as in en uit de case trekken (+- 1mm), heb getracht de moer aan te draaien maar deze zit vast kan ze enkel lossen.Nog iemend een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...