Spring naar bijdragen

erik_wolterink

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over erik_wolterink

  • Verjaardag 01/03/1957

Contact Methods

  • MSN
    erik_wol@hotmail.com
  • Yahoo
    erik_wol
  • Skype
    erik.wolterink

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

erik_wolterink's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. De Cherokee wordt nog 'gewoon' gebouwd in Beijing, en rijdt daar, en in andere delen van China gewoon als nieuw rond. Ik ken een Beijing Jeep die ooit door de NAVO is geimporteerd en getest. Is vervolgens door een boer in Twente gekocht en verkocht, en rijdt nu in Enschede rond.
  2. Gebeurt gewoon...je heb een zwaar ding onder je k..t, en dat ding wil wel uitbreken. Mijn zoon van 18 vindt het prachtig, en krijgt dus regelmatig op z'n donder.
  3. Mijn XJ (modeljaar 95, bouwjaar 96) heeft een 110V aansluiting voor motorblokverwarming. Het is geen probleem om een trafo 230 - 110 te vinden, maar heeft iemand enig idee welk vermogen die trafo zou moeten hebben?
  4. Gegroet, Jeepers ik ben sinds kort de trotse bezitter van een XJ, op kenteken gezet in 1996, volgens de info (typeplaatjes, stickers op de auto) gebouwd in 1995. Bijna vanzelfsprekend kom ik op jullie forum terecht, en voel me als een klein jongetje in een snoepwinkel! Hoewel....als ik als die problemen zie... Ik zuig alle Jeep-info op, om zoveel als mogelijk te weten te komen. Er is echter iets waar ik nog niet achter ben (er zal wel veel meer zijn, maar daar stuit ik vanzelf wel op): Volgens Wikipedia zijn de XJ's gebouwd in Toledo, Ohio, of in Beijing (waar ze Beijing-Jeep genoemd worden). Zoals al vermeld zeggen typeplaatjes en stickers in mijn XJ dat hij in Canada gebouwd is. Alle typeplaatjes en stickers zijn tweetalig (frans en engels), wat inderdaad op Canada wijst. Wie kan mij meer over de oorsprong vertellen?? Groet, Erik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...