Spring naar bijdragen

Mark

Forum member
  • Aantal bijdragen

    66
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door Mark geplaatst

  1. Ik ben op zoek naar een goede as die niet trilt en zoemt. Het liefst met abs, dan kan hij er zo onder. Om het interessant te maken, ik heb nog een aantal cherokee/wrangler/nekaf onderdelen.. zoals dana 35 steekassen met en zonder c-clip, spatborden nekaf, t90c en dana 18 vertraagde tussenbak, motorkap wrangler, stuurhuis cherokee, np 207 tussenbak en nog wel wat spulletjes. Alvast bedankt!
  2. Ook niet.. Ik heb denk ik alle bekende adressen wel gehad.
  3. Correctie: Moss green chrysler code: DT7994
  4. Hallo, Heeft iemand een linker achter portier zoals op de foto? Alvast bedankt! Mark
  5. Mark

    Voorbumper Xj

    96.. Is het oude model.
  6. Heb er nog wel een paar...
  7. Gevonden! Kan op slot..
  8. Mark

    Voorbumper Xj

    Ik zoek een voorbumper met zijflappen. Het liefst groen. Alvast bedankt!
  9. Mark

    Dana 35 Achteras

    Ik heb nog een R&P 3,07 liggen als je er wat aan hebt... Geen complete as
  10. Nee past helaas niet.. heb ik er ook nog verscheidenen van... En het is echt een 44. Sterk zat maar helaas is de centrale as losgelopen (ook met c-clip-jes :S) en heeft de rest vernield...
  11. Is voor een XJ. 3,55 zit er nu in maar is kapot. 4,11 zou ook geen kwaad kunnen maar dan heb ik ook de R&P van de vooras nodig. Alvast bedankt!
  12. Nog vergeten te vermelden: HD motor mounts:
  13. Om verder discussie te voorkomen nagemeten: precies 262cm. Binnen de marge dus niets aan de hand.
  14. Nou bedankt dat je de regels voor mij herhaalt. Als er wel serieuze kopers zijn die hier over vallen laat ik dit zonder problemen aanpassen bij de RDW. Je kan trouwens ook tegen een viaduct of iets anders stevigs aanrijden, niet te hard want dan kom je onder 253cm.
  15. Alleen als iemand de auto overneemt op de BFG's. Even afwachten dus.
  16. Hij is APK waardig. Overigens als je reageert zonder quote blijft het wat overzichtelijker
  17. XJ 1991 HO aut - 160.000 km - Dana 44 achteras met LSD - 5 inch verhoogd: Achter 4 inch veren + 2 inch schommels. Voor verhoogbussen en verstevigde draagarmen - Wielbasis 10 cm verlengd ivm in- en uitloophoek. Voor 5 achter 5 - Sidepipes met goed geluid - Automaatkoeler - 2 extra lampen op het dak - LED spot achter - Sleepogen aan de as - Houten sportstuur - In hoogte verstelbare trekhaak. - Alarm (geen idee of het nog werkt) - Elektrische stoelen en ramen - Radio/cd met afstandsbediening - APK en APK waardig - Reserve vooras Rijdt goed offroad en onroad. Afgelopen zomer mee naar Zurich gereden zonder problemen. Bijna geen roest, enkel net boven de uitlaten. Hier en daar een kras of deuk. De laatste foto is van vandaag. Prijsindicatie: 3000,- met 35x14,5x15 superswampers op 10j ROH velgen. 2500,- met 35x12,5x15 BFG op orgi velgen. Inruil: dana 300, K30 assen, chevrolet 5,7 300pk+
  18. Ik heb wen blok gevonden! 150 gelopen dus kan weer ff mee. Drijfstanglagers zijn idd helemaal versleten. Bedank voor alle reacties nog. Ik heb nu een versleten blok over. Misschien iemand interesse in kop, uitlaat, inlaat oid?
  19. Tikken deed hij altijd al, heel naar bonken is nu meer het geval.
  20. Hallo, Na een weekendje Furstenau is mijn XJ met een 4.0 HO ineens aan het tikken en heeft bijna geen oliedruk meer. Dit lijkt mij een krukaslagerprobleem. Heeft iemand enig idee of ik hier zonder slijpen nieuwe schaaltjes in kan zetten? Of misschien zijn die schaaltjes wel net zo duur als een vervangend blok? En dan nog een vraag: In hoeverre is een niet HO het zelfde en is dit in te bouwen? Want een niet HO kan ik geschikt aan komen. Of heeft iemand een HO motor voor een geschikte prijs? Alvast bedankt!
  21. Aangemeld! Ff proberen hoe een XJ het doet in het terrein
  22. Ook maar eens een filmpie gemaakt. Krijg m alleen niet als miniatuur..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...