Spring naar bijdragen

Arjen Ennema

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-5
  • Bouwjaar
    1958

Recente profielbezoeken

957 profielweergaven

Arjen Ennema's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ah ja dat zal wel ja, zijn toch een soort muggen die om je heen zoomen... Woon je ook in de buurt? Een keer afspreken om in het weekend daar rondje te rijden? Gr
  2. Heren, Indien jullie opzoek zijn naar een zwaardere accu voor in een 12v m38a1. Zelf ben ik even op zoek geweest maar nu een passende accu gevonden, 12v, na aanpassing van het blok/electrisch systeem. De zwaarste optima, red/yellowtop, past in de standaard accu box, aanpassing van de accu plaat/houder is wel vereist. De meeste accu's zijn 17,5 cm breed, dit past enkel als je de rand uit de accubox flext, de 75 AH optima accus zijn echter een cm smaller en passen dus wel. De lengte van de accu is wel circa 32cm, jammer genoeg kan je er dus niet twee naast elkaar kwijt. gr.
  3. Leuk Jos. Ik kan de foto helaas niet zien. Zelf woon ik ook in Haarlem en rijdt met een Nekaf uit 58 met een V8 erin. Je hebt een hele rits auto's gehad zie ik, ben je ook een fanatiek sleutelaar? Gr.
  4. Thxn! Ja dat kan heel goed, was afgelopen jaar bij Remember the Rebel, komend jaar weer. 6 December is er ook rijden op Heerde, georganiseerd door Hanniball. De kuil heb ik inderdaad ook al wel eens van gehoord. Als ik de jeep in Haarlem heb staan, staat nu nog in mn schuur in Naarden, wil ik daar wel eens gaan kijken. Op de vrijdag avond een keer spelen in Spaarwoude is ook een goed plan! Iemand die meer weet over de Kuil?
  5. Ah kijk aan. Dat is om de hoek! Zijn er in de buurt nog stukjes onbewaakt waar je af en toe een half uurtje kan spelen?
  6. Arjen Ennema

    Nekaf 5.0 V8

    Ik lees al een langere tijd en ben sinds enige tijd ook "aktief" of het forum. Ik rijd met een Nekaf uit 1958 waar een Chevy 305 5.0 V8 in ligt. Verder 31 inch banden, 4 inch gelift, rolkooi, stoelen, volledige softtop met deuren en bikinitop. Voorop een Warn 8274 die verzonken is tussen de chassisbalken. Ik ben onder andere lid van Hannibal Offroad en rijd zo nu en dan een Jeepclub evenement. Tot afgelopen week woonde ik in Amsterdam en nu in Haarlem. Ik vraag me dan ook af of er actieve Jeepers zijn in Haarlem, hier om de hoek heb ik in ieder geval al een andere Nekaf onder zeil zien staan. Gr. Arjen
  7. Ziet er goed uit! Heeft Jos zn FC al aan de praat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...