Spring naar bijdragen

just for fun

Supporting Member
  • Aantal bijdragen

    57
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

just for fun last won the day on June 10 2014

just for fun had the most liked content!

Over just for fun

  • Verjaardag 02/09/1960

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Spanje

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

Recente profielbezoeken

919 profielweergaven

just for fun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Buenos días....weet iemand me te vertellen welke type Mann pollenfilter geschikt is voor de 5.9 1998..? Gracias de antemano !
  2. Hola, het zal best nog wel ergens verkrijgbaar zijn, maar als 85 W 140 ook werkt kan ik het (hier om de hoek) zo halen. Bedankt voor je reactie...!
  3. Jofer bedankt voor je reactie, je doelt hopelijk op de 85 W 140...?
  4. Hola, normaal bebruik ik als olie in het achter differentieel (dana 44) Castrol sintrax 75 W 140 limitid slip. De laatste keer heb ik daar echter ook nog een tube LS bij toegevoegd. Het verschil wat merkbaar was, was een zoemend geluid bij het uit laten rijden boven de 80km/h. Ik was dan ook van plan die LS niet meer toe te voegen. Echter ik kan hier de door mij gebruikte olie hier niet meer krijgen, als vervanger wordt aangeboden MHP 85 W 140 (api: GL-5...CS:3000B...MACK:GO-G...MIL:L-2105-D ) Wie weet of ik deze olie kan gebruiken met of zonder LS toevoeging....?
  5. Eh, dat past dus niet moet 114,3 zijn Gracias Jofer.
  6. Ja inderdaad..ik heb even gegoogeld, maar die lijken er zeer goed op, maar of ze ook passen en betaalbaar zijn.....???
  7. Jofer bedankt voor de tip, ga dr es lekker voor zitten.
  8. Wie weet of er voor de ZJ deze of er sterk op lijkende velgen met of zonder banden verkrijgbaar zijn...???
  9. Gaskleppen zo je wilt Jeepmonteur, ik had dit probleem een jaartje geleden ook, na de gaskleppen schoongemaakt te hebben (die overigens flink vervuild bleken) geen last meer gehad .
  10. Luchtkleppen in je carburateur schoonmaken, kunnen vanwege het vuil blijven plakken...
  11. Oef, dat was nog een forse klus dus. Het voordeel voor mij was dat me het nog geen
  12. Hola, even een update voor wb Dana 44.......na 4500 km differentieel weer opengemaakt, wat had ik dat deksel goed vastgeplakt......!!!! nu geen onderdelen aangetroffen wel lichtelijk grijs gekleurde olie. Ik hoor nog steeds geen bijgeluiden ook niet bij 220 km/h (kippenvel , gelukkig greep de begrenzer in). Boel grandioos schoongemaakt en weer dezelfde olie met antislip toevoeging erin. Ahum.....daarna overleg gepleegd met de garagebaas, en de foto's laten zien; geschatte reparatie
  13. M'n cherokee schakelt eindelijk weer zoals het hoort. Olie en het filter vervangen mochten niet baten.....wel een nieuwe (lees gebruikte) snelheidssensor op de bak :whistle: kosten
  14. Inmiddels een jaar en zo'n 4500 km verder..................nog steeds geen antwoorden op m'n vragen Oliekeerring van versnellingsbak toch maar laten vernieuwen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...