Spring naar bijdragen

martin1947

Forum member
  • Aantal bijdragen

    63
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over martin1947

  • Verjaardag 13/08/1947

Contact Methods

  • MSN
    mpmdegroot@zonnet.nl

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1994

martin1947's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik ben mijn YJ 1994 aan het restaureren, want er komt nu toch roest op meerdere plekken aan het chassis. Als ik nog een paar jaar gewacht had, dan was er veel laswerk aangekomen. Nu wil ik mijn chassis laten zandstralen en daarna in het zuur en vervolgens laten verzinken. * wie heeft daar ervaring mee? * is dit ook een goede oplossing? * komt het ook aan de binnenkant van de balken, want lost het zuur daar de eventuele roest op, zodat het zink kan hechten?
  2. Het lijkt me een reuze gezellig weekend worden en ik kom in ieder geval op zaterdag t/m zondag. Bijna een thuiswedstrijd voor mij
  3. Een leuke ongedwongen sfeer en veel plezier gehad. Vooral de barbeque op zaterdagavond was bijzonder gezellig. Nog leuke foto's gemaakt van Hans, maar deze zijn helaas niet geschikt voor het Jeep forum, vanwege de minderjarigen die kunnen meekijken. Lekker gereden. Goed thuisgekomen en we waren iets later thuis dan Pieter en Monika, 2.00 uur maandagmorgen. De organisatie bedankt voor de gezellige sfeer en zeker voor herhaling vatbaar. Ga nu mijn jeep maar uitpakken, graag tot ziens.
  4. In mijn tent en of camper

  5. Hoi Ed, waar overnacht jij eigenlijk? in Wijk aan Zee

    Groet, Martin

  6. Ed kan denk ik niet goed zwemmen, hij durft ook niet te reageren, hij is wel on line. Maar we zullen hem lieren!
  7. Ed en niet piepen maar zwemmen.
  8. Ik kom wel naar je kijken en ben benieuwd of jij met Joanda de overkant haalt. Ik zet een verrassing in.
  9. je hebt gelijk ik heb het partnr. veranderd voor de automatenbak. Is dat dan beter dan een oliekoeler van optie 2. En waar monteer je een oliethermostaat? Weet je een partnr.?
  10. Lijkt me weer een fantastisch weekend, ik heb alleen mijn leven sinds vanmorgen verbeterd en ben gestopt met drank. Altijd die spijker in je kop, dat moet maar eens afgelopen zijn. Hoewel????
  11. Ik zou graag een betere olie koeling voor mijn automaat willen hebben, omdat ik nu bij het terreinrijden mogelijk te weinig koeling heb. Hoe kan ik dat het beste doen: de vaste fan vervangen door een electrische fan. Part.nr bij 4WD: 4753 http://www.4wd.com/productdetails.aspx?partID=6884 voor de bestaande radiator een afzonderlijk oliekoeler monteren met een electrische fan. Partnr. bij 4WD: 4190 http://www.4wd.com/productdetails.aspx?partID=6482 de bestaande radiator vervangen door een aluminium radiator met een electrische fan. [deze is voor de automatenbak] Partnr. bij 4WD: 82150 http://www.4wd.com/productdetails.aspx?partID=11274 of zijn er nog andere opties? al vast bedankt voor het meedenken:yes:
  12. Ik denk dat er toch meer aan de hand is, want de lier is 3 tot 4 maanden oud en amper gebruikt. Toen ik de End Housing deksel open maakte, zag ik dat de tandwielen goed in het vet zaten en dit was totaal niet vuil, maar zacht en zwart. Dus zijn er meerdere tips of ideeën of heeft iemand ervaring om naar de fout te zoeken, dan ben ik wel bereid om daar naar toe te rijden. En het hoeft ook niet gratis.
  13. Ik denk dat er toch meer aan de hand is, want de lier is 3 tot 4 maanden oud en amper gebruikt. Toen ik de End Housing deksel open maakte, zag ik dat de tandwielen goed in het vet zaten en dit was totaal niet vuil, maar zacht en zwart. Dus zijn er meerdere tips of ideeën of heeft iemand ervaring om naar de fout te zoeken, dan ben ik wel bereid om daar naar toe te rijden. En het hoeft ook niet gratis.
  14. ik heb mij ook ingeschreven, zijn er meer vanuit Noord Holland zodat we gezamenlijk kunnen rijden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...